ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

Συχνές Ερωτήσεις

Πληροφορίες Τιμοκαταλόγου

Οι τιμές που αναγράφονται στο cloudoe.gr ενδέχεται να αλλάξουν;
Αναγνωρίζουμε το σκληρό αγώνα που κάνουν οι περισσότερες επιχειρήσεις για να αναπτυχθούν και προσπαθούμε να μην αλλάζουμε το τιμοκατάλογο των υπηρεσιών μας. Παρ' όλα αυτά, οι τιμές ενδέχεται να αλλάξουν.
Οι τιμές που αναγράφονται στο cloudoe.gr ενδέχεται να μην ισχύουν για τις διάφορες υπηρεσίες που παρέχετε;
Η πολιτική που ακολουθούμε είναι να προσπαθούμε να τηρούμε τον ισχύοντα τιμοκατάλογο, ο οποίος είναι αυτός που αναγράφεται στις σελίδες του cloudoe.gr. Επειδή όμως κάθε πελάτης έχει διαφορετικές απαιτήσεις - προσδοκίες είτε π.χ. από την ιστοσελίδα / εφαρμογή που επιθυμεί να αναπτύξουμε, είτε από τα αποτελέσματα μίας καμπάνιας μάρκετινγκ κλπ, οι τιμές μπορεί να διαφέρουν.

Οι τιμές επίσης που αφορούν υπηρεσίες εκτύπωσης μπορεί να διαφέρουν, όπως αναγράφουμε και στην περιγραφή των προϊόντων αυτών. Αυτό συμβαίνει γιατί δεν είναι αποκλειστικά στο χέρι μας η διαμόρφωση των τιμών εκτύπωσης.

Οι τιμές που αναγράφονται στο cloudoe.gr περιλαμβάνουν Φ.Π.Α.;
Ναι, όλες οι τιμές που αναγράφονται στο cloudoe.gr συμπεριλαμβάνουν Φ.Π.Α. 24%.
Οι τιμές που αναγράφονται στο cloudoe.gr αφορούν εφάπαξ πληρωμή;
Κατά κανόνα, οι τιμές που αναγράφονται στην ιστοσελίδα cloudoe.gr αφορούν εφάπαξ πληρωμή. Υπάρχουν όμως προϊόντα όπως π.χ. τα CloudBlog Starter, CloudHotel Starter και CloudShop Starter στα οποία η τιμή αφορά πληρωμή ανά έτος. Επίσης ανά έτος, είναι οι τιμές για φιλοξενία ιστοσελίδας. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, εάν η τιμή δεν αφορά εφάπαξ πληρωμή συνήθως αναγράφεται στην περιγραφή του προϊόντος.
Αξιολογήσεις (0)
BACK TO TOP