ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

Search Engine Optimization

Κουραστήκατε να ψάχνετε τρόπους για να προσελκύσετε επισκέπτες στην ιστοσελίδα σας; Αγανακτήσατε να πληρώνετε κάθε μήνα τρίτους για να κάνετε πωλήσεις στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα; Βαρεθήκατε να κάνετε ανώφελα δημοσιεύσεις στα κοινωνικά δίκτυα;

Γνωρίζετε ότι το Search Engine Optimization μπορεί να σας βοηθήσει να απαλλαγείτε σταδιακά από όλα αυτά και να σας δώσει τη δυνατότητα να επικεντρωθείτε σε αυτό που έχει πραγματικά αξία, τον πελάτη σας; Γνωρίζετε ότι με το SEO μπορείτε να εξοικονομήσετε τα χρήματα που δαπανάτε σε διαφημίσεις και να καταφέρετε να μειώσετε τις τιμές σας, ώστε να είστε πιο ανταγωνιστικοί; Ξέρετε ότι το Search Engine Optimization μπορεί να σας φέρει πελάτες στην ιστοσελίδα σας ακριβώς τη στιγμή που αναζητούν αυτό που προσφέρετε;

Είτε έχετε μία ιστοσελίδα επιχείρησης για να προβάλλετε τις υπηρεσίες σας, είτε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που πουλάτε προϊόντα, μπορούμε να εφαρμόσουμε τις τεχνικές SEO που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε από τον ανταγωνισμό και να αυξήσετε τα κέρδη σας. Η μακροχρόνια μελέτη και έρευνά μας στις τεχνικές Search Engine Optimization παράλληλα με τα εξαιρετικά αποτελέσματα από την εφαρμογή τους στους πελάτες μας, μας καθιστά την εταιρεία SEO που πρέπει να κάνετε συνεργάτη σας για να επιτύχετε.

Δεν υποσχόμαστε εκτόξευση των πωλήσεών σας εν μία νυκτί. Δεν προσφέρουμε μαγικά εργαλεία που θα σας τοποθετήσουν στην πρώτη θέση των αναζητήσεων. Δουλεύουμε μεθοδικά ώστε να επιτύχουμε οργανικά αποτελέσματα που θα έχουν διάρκεια.

Οι Υπηρεσίες μας στο Search Engine Optimization

Διαμορφώσαμε τις υπηρεσίες μας ώστε να μπορούμε να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη

On-Page Search Engine Optimization

Επεμβαίνουμε στον κώδικα της ιστοσελίδας σας και προσθέτουμε όλες τις απαραίτητες τεχνικές για να είναι όσο το δυνατόν πιο φιλική προς τις μηχανές αναζήτησης, SEO-Friendly.

Επεξεργαζόμαστε τα αρχεία του ηλεκτρονικού σας καταστήματος για να διορθώσουμε τυχόν σφάλματα που υπάρχουν και να ξεφορτωθούμε άχρηστα τμήματα κώδικα.

Εφαρμόζουμε τεχνικές Search Engine Optimization που μπορούν να αλλάξουν την ψυχολογία του χρήστη και να επηρεάσουν θετικά τις μηχανές αναζήτησης.


SEO Copywriting

Αναζητούμε τις λέξεις-κλειδιά που πληκτρολογούν οι χρήστες του διαδικτύου μόλις αναζητούν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που προσφέρετε, εντοπίζοντας παράλληλα τυχόν αρνητικές λέξεις-κλειδιά.

Δημιουργούμε βελτιστοποιημένα κείμενα τα οποία εμπλουτίζουμε με τις λέξεις-κλειδιά στις οποίες θέλετε ή πρέπει να στοχεύσετε. Τοποθετούμε στρατηγικά τις λέξεις-κλειδιά μέσα στο κείμενο και αυξάνουμε τη 'βαρύτητά' του στον παγκόσμιο ιστό.

Εκμεταλλευόμαστε το γραπτό λόγο των κειμένων για να περάσουμε στους χρήστες τα μηνύματα που θέλουμε και να τους ωθήσουμε να προβούν σε συγκεκριμένες ενέργειες.


Off-Page Search Engine Optimization

Ανιχνεύουμε τις κινήσεις των σημαντικότερων ανταγωνιστών σας και καθορίζουμε τη στρατηγική που θα ακολουθήσουμε για το Off-Page Search Engine Optimization.

Αναζητούμε και εντοπίζουμε ιστότοπους - websites στον Παγκόσμιο Ιστό με μεγάλη 'βαρύτητα' - Domain Authority και θεματολογία άμεση με το αντικείμενο της επιχείρησής σας.

Δημιουργούμε βελτιστοποιημένα κείμενα ως προς τις λέξεις-κλειδιά που στοχεύουμε και εισάγουμε μεθοδικά συνδέσμους - links προς συγκεκριμένες σελίδες του website σας.


SEO 1η Σελίδα

Αναλύουμε λεπτομερώς το website σας ή το ηλεκτρονικό σας κατάστημα όπως και αυτά των σημαντικότερων ανταγωνιστών σας, ερμηνεύουμε τα δεδομένα και προτείνουμε λύσεις που θα σας ανεβάσουν στην Πρώτη Σελίδα των Αναζητήσεων.

Βρισκόμαστε δίπλα σας καθημερινά και εφαρμόζουμε τεχνικές Search Engine Optimization έως ότου η πολύτιμη επιχείρησή σας λάβει τη θέση που της αρμόζει, στον παγκόσμιο ιστό.

Βελτιώνουμε διαρκώς τον κώδικα της ιστοσελίδας σας και δημιουργούμε κείμενα εντός και εκτός της ιστοσελίδας σας, τοποθετώντας συνεχώς ένα λιθαράκι στο δρόμο προς την επιτυχία.

Οι τομείς του SEO που εξειδικευόμαστε

Οι τομείς του SEO στους οποίους εξειδικευόμαστε αλλά δεν περιοριζόμαστε
Search Engine Optimization

SEO Auditing

Για να διασφαλίσουμε ότι ένα project Search Engine Optimization θα είναι όσο το δυνατόν πιο επιτυχημένο, είναι σημαντικό να κατανοήσουμε από που ξεκινάμε. Αφού, αρχικά, ερευνήσουμε ενδελεχώς στοιχεία όπως τον κώδικα και τη δομή του website σας, το περιεχόμενο που ίσως έχετε αναπτύξει, τη θέση σας στην αγορά κ.α., προσδιορίζουμε τι χρειάζεται να διορθώσουμε και ποια θα πρέπει να είναι η προσέγγισή μας στο έργο.

Search Engine Optimization

SEO Consultancy

Σε ότι αφορά το SEO, δεν υπάρχει 'ένα μέγεθος που να ταιριάζει σε όλους'. Αν και οι βασικές αρχές παραμένουν σταθερές, η προσέγγιση σε κάθε περίπτωση είναι διαφορετική και εξαρτάται άμεσα από παράγοντες όπως το υπόβαθρο, το μέγεθος του ανταγωνισμού ή οι απαιτήσεις που υπάρχουν. Είτε ασχολείστε μόνοι σας, είτε διαθέτετε μία ομάδα από marketers, δίνουμε τις καλύτερες συμβουλές για αποτελεσματική ψηφιακή προβολή του website σας.

Search Engine Optimization

Keyword Research

Το θεμέλιο κάθε επιτυχημένης καμπάνιας Search Engine Optimization είναι η επιλογή των σωστών λέξεων-κλειδιών, για να διασφαλιστεί ότι έχουν τη δυνατότητα να οδηγήσουν έναν υγιή όγκο επισκεψιμότητας, άμεσης με το αντικείμενό σας, στον ιστότοπό σας. Ανακαλύπτουμε τους όρους που χρησιμοποιούν οι δυνητικοί πελάτες σας για να διασφαλίσουμε ότι έχουν τη σωστή ισορροπία δυνητικής κίνησης και ανταγωνισμού.

Search Engine Optimization

Competitor Research

Εξερευνώντας τις τεχνικές SEO που έχουν εφαρμόσει οι μεγαλύτεροι ανταγωνιστές σας, ανακαλύπτουμε στοιχεία για τη στρατηγική Search Engine Optimization που θα πρέπει να ακολουθήσουμε για να τους ξεπεράσουμε. Αναλύοντας λεπτομερώς τον ανταγωνισμό σας, ανακαλύπτουμε τεχνικές SEO που έχουν χρησιμοποιήσει επιτυχημένα websites στο αντικείμενο σας, ανιχνεύουμε τις αδυναμίες τους και αποκαλύπτουμε τα λάθη που έχουν κάνει.

Search Engine Optimization

Organic Traffic

Οργανικοί επισκέπτες είναι οι χρήστες του διαδικτύου που φθάνουν στον ιστότοπό σας όταν αναζητούν αυτό που προσφέρετε, τη στιγμή ακριβώς που το θέλουν. Οι οργανικοί επισκέπτες είναι οι πιο πιθανοί, οι πιο οικονομικοί και συνάμα οι μόνοι συνεχείς αλλά και διαρκώς αυξανόμενοι πελάτες σας. Με την ανάπτυξη της κατάλληλης στρατηγικής Search Engine Optimization όχι μόνο προσελκύουμε περισσότερους οργανικούς επισκέπτες στο website σας, αλλά και αυξάνουμε το ποσοστό των επισκεπτών που μετατρέπονται σε πελάτες σας.

Search Engine Optimization

On-Page SEO

Το On-Page SEO είναι ο ακρογωνιαίος λίθος του Search Engine Optimization. Όποιο πλήθος περιεχομένου, με όσες λέξεις-κλειδιά και αν δημιουργήσετε, είναι μάταιος κόπος αν δεν μπορεί να διαβαστεί σωστά από τις μηχανές αναζήτησης. Αφού αναλύσουμε τη δομή, την εσωτερική αρχιτεκτονική και άλλα βασικά στοιχεία του website σας που λαμβάνουν υπόψη τους οι αλγόριθμοι των μηχανών αναζήτησης, επεμβαίνουμε στον κώδικα του ιστότοπού σας για να διορθώσουμε ή να προσθέσουμε ότι χρειάζεται.

Search Engine Optimization

Off-Page SEO

Το Off-Page SEO αφορά την απόκτηση συνδέσμων προς το website σας από σημαντικούς ιστότοπους, που έχουν συνάφεια με το αντικείμενό σας. Το Off-Page SEO είναι ο 3ος σημαντικότερος παράγοντας για την κατάταξη του ιστότοπού σας στο παγκόσμιο διαδίκτυο, έπειτα από το περιεχόμενο και το On-Page SEO. Η προσέγγισή μας για τη δημιουργία συνδέσμων διασφαλίζει ότι ο ιστότοπός σας αναπτύσσει ένα υψηλής ποιότητας, φυσικό προφίλ συνδέσμων που θέλουν να δουν οι μηχανές αναζήτησης για να κατατάξουν ψηλά τον ιστότοπό σας, για πολλά χρόνια.

Search Engine Optimization

SEO Copywriting

Η δημιουργία καλής ποιότητας, σχετικού περιεχομένου για τον ιστότοπό σας είναι εξαιρετικής σημασίας τόσο για τους επισκέπτες σας όσο και για τις μηχανές αναζήτησης. Κατανοώντας τι αναζητούν οι δυνητικοί πελάτες σας και γνωρίζοντας πως να βελτιστοποιήσουμε το περιεχόμενο ώστε να ταιριάζει με αυτό, μπορούμε να δημιουργήσουμε για εσάς περιεχόμενο που θα τραβήξει την προσοχή των χρηστών του διαδικτύου και θα στείλει ξεκάθαρα μηνύματα στους επισκέπτες του website σας.

Search Engine Optimization

Technical SEO

Το τεχνικό SEO αφορά βελτιστοποιήσεις του website σας καθώς και του server που το φιλοξενεί, που σκοπό έχουν να βοηθήσουν τις 'αράχνες' των μηχανών αναζήτησης να ανιχνεύσουν και να καταγράψουν τον ιστότοπό σας πιο αποτελεσματικά, ώστε να βελτιωθεί η οργανική του κατάταξη. Οι αδιαμφισβήτητες γνώσεις μας στον κώδικα και τη λειτουργία των ιστοσελίδων και η πολυετής εμπειρία μας στον προγραμματισμό διαδικτυακών εφαρμογών, μας καθιστούν την εταιρεία SEO που μπορείτε να εμπιστευθείτε για να διορθώσει τις τεχνικές λεπτομέρειες που θα 'απογειώσουν' τον ιστότοπό σας.

Search Engine Optimization

eCommerce SEO

Το SEO στο ηλεκτρονικό εμπόριο είναι μία ειδική κατηγορία Search Engine Optimization, εν μέρει επειδή οι μηχανές αναζήτησης αντιμετωπίζουν ερωτήματα που περιλαμβάνουν πώληση ή χρηματοοικονομικές συναλλαγές με επιπλέον προσοχή, καθώς και λόγω του υψηλού ανταγωνισμού. Γνωρίζουμε ακριβώς πως να αντιμετωπίσουμε με αποτελεσματικότητα όλες τις μοναδικές προκλήσεις που παρουσιάζει το SEO σε ηλεκτρονικά καταστήματα όπως η ποικιλία των προϊόντων, τα εξαντλημένα προϊόντα, η αρχιτεκτονική του ηλεκτρονικού σας καταστήματος, τυχόν ζητήματα ασφαλείας καθώς και πολλά άλλα.

Search Engine Optimization

White-Hat SEO

Το White-Hat SEO αφορά τεχνικές Search Engine Optimization που βρίσκονται 100% μέσα στις κατευθυντήριες γραμμές της Google. Εφαρμόζοντας τεχνικές SEO που είναι προτεινόμενες και εγκεκριμένες από τις μηχανές αναζήτησης, βοηθάμε τις μηχανές αναζήτησης αλλά και τους επισκέπτες του ιστότοπού σας να ανιχνεύσουν και να κατανοήσουν τις σελίδες και το περιεχόμενό του και ελαχιστοποιούμε τις πιθανότητες που έχει το website σας να αποκλειστεί (banned), από τις σελίδες αποτελεσμάτων των μηχανών αναζήτησης.

Search Engine Optimization

Website Speed

Η ταχύτητα 'φόρτωσης' του website σας καθώς και η ταχύτητα 'ανοίγματος' των ιστοσελίδων του είναι εξαιρετικά σημαντική για τις μηχανές αναζήτησης αλλά και για τους επισκέπτες σας. Προβλήματα καθυστέρησης μπορεί να οφείλονται είτε στο server που φιλοξενείτε το website σας είτε στα ίδια του τα αρχεία, όπως αρχεία κώδικα ή αρχεία εικόνων. Διεξάγοντας πολλαπλές δοκιμές, εντοπίζουμε τα στοιχεία που καθυστερούν να 'κατέβουν' στον browser των χρηστών και επεμβαίνουμε για να εκμηδενίσουμε το πρόβλημα.

Search Engine Optimization

Google Analytics

Κάθε επιτυχημένη εταιρεία SEO πρέπει να ελέγχει διαρκώς τα αποτελέσματα της εφαρμογής τεχνικών Search Engine Optimization και να διαμορφώνει ανάλογα τη στρατηγική SEO που ακολουθεί. Κάθε εξελισσόμενη εταιρεία SEO πρέπει να ενημερώνεται συνεχώς για τις αλλαγές στους αλγόριθμους των μηχανών αναζήτησης και τις επιδράσεις που μπορεί αυτές να έχουν, στους ιστότοπους των πελατών της. Κάθε αξιόπιστη εταιρεία SEO πρέπει να ενημερώνει τον πελάτη της για το πως επενδύθηκαν και αξιοποιήθηκαν τα χρήματά του μέσω έγκυρων αποτελεσμάτων, που μόνο το Google Analytics μπορεί να προσφέρει.

Τα αποτελέσματα από το Search Engine Optimization που εφαρμόζουμε

SEO 1η Σελίδα σε Ιστοσελίδα Επιχείρησης
On-Page SEO σε Ηλεκτρονικό Κατάστημα

Τα προϊόντα μας στο Search Engine Optimization

Επιλέξτε το πακέτο που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες

Συχνές Ερωτήσεις στο Search Engine Optimization

ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ SEO ΤΟ WEBSITE ΜΟΥ;

Με λίγα λόγια, θα μπορούσαμε να πούμε ότι εξαρτάται αλλά είναι πολύ πιθανό. Από τι μπορεί να εξαρτάται; Αν π.χ. είσαστε ικανοποιημένοι με το πλήθος των πελατών που σας φέρνει το website σας τότε δεν χρειάζεστε SEO. Αν έχετε το website σας για να βρίσκουν οι πελάτες σας το τηλέφωνό σας, μόλις αναζητούν την επωνυμία της επιχείρησής σας, δε χρειάζεστε SEO. Αν, όμως, θέλετε το website σας να σας φέρνει περισσότερους επισκέπτες, άρα και πελάτες, χρειάζεστε SEO. Αν θέλετε να αυξήσετε το τζίρο της επιχείρησής σας μέσω του website σας, χρειάζεστε SEO. Αν θέλετε να σταματήσετε να πληρώνετε διαφημίσεις ή να δίνετε ποσοστά σε τρίτους για να κάνετε πωλήσεις, χρειάζεστε SEO. Αν ο ανταγωνισμός σας χρησιμοποιεί SEO, χρειάζεστε κι εσείς SEO.

ΠΟΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟ SEO;

Σε γενικές γραμμές όσο πιο μεγάλος είναι ο ανταγωνισμός, τόσο περισσότερο απαραίτητο κρίνεται το Search Engine Optimization. Είναι, βέβαια, δύσκολο να μην υπάρχει ανταγωνισμός στην ψηφιακή εποχή που διανύουμε. Επίσης, ακόμα κι αν δεν υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός, επειδή ο ανταγωνισμός σας πιθανόν να βελτιώνεται χωρίς να το γνωρίζετε και επειδή το SEO είναι μία διαδικασία που χρειάζεται χρόνο για να γίνει, θα ήταν φρόνιμο να μην μείνετε πίσω και παλεύετε να ξεπεράσετε τον ανταγωνισμό σας, μόλις είναι πλέον αργά.

Αυτό που χρειάζεται επίσης σίγουρα SEO είναι τα ηλεκτρονικά καταστήματα. Γιατί; Κατ'αρχήν επειδή οι μηχανές αναζήτησης αντιμετωπίζουν ερωτήματα που περιλαμβάνουν πώληση ή χρηματοοικονομικές συναλλαγές με επιπλέον προσοχή, καθώς και λόγω του υψηλού ανταγωνισμού. Εκτός αυτού, τα ηλεκτρονικά καταστήματα υπάρχουν για να εξυπηρετούν ένα και μοναδικό σκοπό: Να κάνουν πωλήσεις. Και για να κάνουν πωλήσεις χρειάζονται είτε SEO, είτε συνεχής προώθηση μέσω διαφημίσεων.

ΑΞΙΖΕΙ ΤΟ SEO ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ;

Αν συνεργαστείτε με την κατάλληλη εταιρεία SEO που θα επενδύσει έξυπνα και σωστά τα χρήματά σας, τότε ΝΑΙ! το SEO αξίζει κάθε ευρώ που θα ξοδέψετε.

Ίσως, με μια πρώτη ματιά, σας φαίνονται πολλά τα χρήματα που θα πρέπει να ξοδέψετε σε SEO. Θα πρέπει, όμως, να αναλογιστείτε την αύξηση του τζίρου και των κερδών που θα έχετε από μία σωστή στρατηγική Search Engine Optimization. Θα πρέπει να υπολογίσετε την αύξηση του ποσοστού των επισκεπτών που μετατρέπονται σε πελάτες σας, λόγω του SEO. Θα πρέπει να λογαριάσετε το ποσό των χρημάτων που θα εξοικονομήσετε, αν σταματήσετε να πληρώνετε διαφημίσεις ή τρίτους, για να κάνετε πωλήσεις. Θα πρέπει να λάβετε υπ' όψιν τις ώρες που θα έχετε διαθέσιμες, αν πάψετε να κάνετε αναρτήσεις στα κοινωνικά δίκτυα.

Δυστυχώς, δεν υπάρχει κάποια μαθηματική φόρμουλα για να κάνετε τις πράξεις. Τα project, όμως, που έχουμε φέρει εις πέρας, μας έχουν δείξει ότι το SEO είναι ο αποτελεσματικότερος, ο οικονομικότερος και ο μοναδικός συνεχής τρόπος προβολής.

ΣΕ ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΘΑ ΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ SEO;

Αυτό που θα πρέπει οπωσδήποτε να θυμάστε είναι ότι το σωστό SEO, χρειάζεται χρόνο για να γίνει αλλά και για να φέρει αποτελέσματα. Επίσης, ότι το χρονικό διάστημα που θα φανούν τα πρώτα αποτελέσματα εξαρτάται άμεσα από τις κινήσεις του ανταγωνισμού σας και από το SEO που χρειάζεται το website σας. Πιο αναλυτικά, η εφαρμογή On-Page SEO στο website σας μπορεί να φέρει αποτελέσματα σε διάστημα 4-5 μηνών ή παραπάνω. Η ανάπτυξη μίας στρατηγικής Off-Page SEO για τη δημιουργία ενός φυσικού προφίλ συνδέσμων μπορεί να φέρει αποτελέσματα σε 8-12 μήνες ή παραπάνω, ανάλογα με τις κινήσεις του ανταγωνισμού σας.

ΠΟΣΟ ΣΥΧΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΤΟ SEO;

Η συχνότητα εξαρτάται άμεσα από τον ανταγωνισμό σας, ο οποίος θα κρίνει τη στρατηγική Search Engine Optimization που θα πρέπει να αναπτύξετε. Αν, για παράδειγμα, ο ανταγωνισμός σας είναι μικρός, μπορεί η εφαρμογή On-Page SEO να είναι αρκετή για να φέρει αποτελέσματα που θα διαρκέσουν ακόμα και χρόνια. Αν ο ανταγωνισμός σας είναι μεγάλος, ίσως χρειάζεται να εφαρμόζετε SEO σε μηνιαία βάση.

Πάντως, αν το ποσό των χρημάτων που μπορείτε να ξοδέψετε είναι περιορισμένο αλλά παρ' όλα αυτά θέλετε να δώσετε την ευκαιρία στην επιχείρησή σας να αναπτυχθεί, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να καταστρώσετε τη στρατηγική Search Engine Optimization που θα έχει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα για τα χρήματα που διαθέτετε.

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΓΓΥΗΘΕΙΤΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ;

Δυστυχώς όχι και αν βρείτε κάποια εταιρεία SEO που να σας εγγυηθεί αποτελέσματα ή να σας υποσχεθεί ότι θα σας τοποθετήσει στην πρώτη σελίδα των αποτελεσμάτων, καλύτερα να τρέξετε μακριά. Γιατί; Κατ' αρχήν γιατί χρησιμοποιούμε πλατφόρμες όπως το Google, τις οποίες δε μπορούμε να χειραγωγήσουμε. Επιπλέον, δεν μπορούμε να ελέγξουμε ούτε να περιορίσουμε τον ανταγωνισμό σας. Αν οι ανταγωνιστές σας ξοδεύουν χιλιάδες ευρώ σε Search Engine Optimization κάθε μήνα και εσείς δεν μπορείτε να σηκώσετε αυτό το οικονομικό βάρος ή εφαρμόζουν τεχνικές Black-Hat SEO που εσείς δε θέλετε να ρισκάρετε να τις εφαρμόσετε, δύσκολα θα τους ξεπεράσετε.

Αλλά! Έχουμε ένα πολύ ισχυρό ιστορικό στο οποίο έχουμε παραδώσει, με συνέπεια, εξαιρετικά αποτελέσματα για τους πελάτες μας που μας εμπιστεύθηκαν.

ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΜΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ;

Τα συμβόλαια είναι σημαντικά, καθώς καλύπτουν ορισμένα νομικά θέματα όπως η εμπιστευτηκότητα των προσωπικών σας στοιχείων. Αν και ορισμένοι μπορεί να βλέπετε ένα συμβόλαιο με κακό μάτι, στην ουσία διασφαλίζει τόσο εσάς αλλά και εμάς για τη μελλοντική μας συνεργασία. Μπορείτε να θεωρήσετε το συμβόλαιο σαν ένα σημείο αναφοράς για ερωτήσεις που ίσως έχετε στο μέλλον και αν ούτε αυτό δεν αρκεί για να καθησυχάσετε, μπορούμε με χαρά να συζητήσουμε και να επανεξετάσουμε οποιοδήποτε μέρος του συμβολαίου για το οποίο δεν αισθάνεστε άνετα.

Έχετε άλλες απορίες για το Search Engine Optimization;

Αξιολογήσεις (0)
BACK TO TOP