ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

Search Engine Optimization

Προώθηση Ιστοσελίδων - Search Engine Optimization - ΜΟΝΟ με 550€/μήνα

Προσφορά! Προώθούμε την Ιστοσελίδα ή το Ηλεκτρονικό σου κατάστημα με τεχνικές Search Engine Optimization μόνο με 550€/μήνα.

Κουράστηκες να ψάχνεις τρόπους για να προσελκύσεις επισκέπτες στην ιστοσελίδα ή το eshop σου; Βαρέθηκες να πληρώνεις κάθε μήνα τρίτους (Social media, Adwords, ...) για να κάνεις πωλήσεις στο ηλεκτρονικό σου κατάστημα; Κουράστηκες να κάνεις ανώφελα δημοσιεύσεις στα κοινωνικά δίκτυα;

Γνωρίζεις ότι το Search Engine Optimization μπορεί να σε βοηθήσει να απαλλαγείς σταδιακά από όλα αυτά και να σου δώσει τη δυνατότητα να επικεντρωθείς σε αυτό που έχει πραγματικά αξία, τον πελάτη; Γνωρίζεις ότι με το SEO μπορείς να εξοικονομήσεις τα χρήματα που δαπανάς σε διαφημίσεις και να καταφέρεις να μειώσεις τις τιμές σου, ώστε να είσαι πιο ανταγωνιστική/ός; Ξέρεις ότι το Search Engine Optimization μπορεί να σου φέρει πελάτες στην ιστοσελίδα σου ακριβώς τη στιγμή που αναζητούν αυτό που προσφέρεις;

Είτε έχεις μία ιστοσελίδα επιχείρησης για να προβάλλεις τις υπηρεσίες σου, είτε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που πουλάς προϊόντα, μπορούμε να εφαρμόσουμε τις τεχνικές SEO που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις από τον ανταγωνισμό και να αυξήσεις τα κέρδη σου. Η μακροχρόνια μελέτη και έρευνά μας στις τεχνικές Search Engine Optimization παράλληλα με τα εξαιρετικά αποτελέσματα από την εφαρμογή τους στους πελάτες μας, μας καθιστά την εταιρεία SEO που πρέπει να κάνεις συνεργάτη σου για να επιτύχεις.

Δεν υποσχόμαστε εκτόξευση των πωλήσεών εν μία νυκτί. Δεν προσφέρουμε μαγικά εργαλεία που θα τοποθετήσουν την ιστοσελίδα σου στην πρώτη θέση των αναζητήσεων. Δουλεύουμε μεθοδικά ώστε να επιτύχουμε οργανικά αποτελέσματα που θα έχουν διάρκεια.

Οι Υπηρεσίες μας στο Search Engine Optimization

Διαμορφώσαμε τις υπηρεσίες μας ώστε να μπορούμε να καλύψουμε κάθε σου ανάγκη

On-Page Search Engine Optimization

Επεμβαίνουμε στον κώδικα της ιστοσελίδας σου και προσθέτουμε όλες τις απαραίτητες τεχνικές για να είναι όσο το δυνατόν πιο φιλική προς τις μηχανές αναζήτησης, SEO-Friendly.

Επεξεργαζόμαστε τα αρχεία του ηλεκτρονικού σου καταστήματος για να διορθώσουμε τυχόν σφάλματα που υπάρχουν και να ξεφορτωθούμε άχρηστα τμήματα κώδικα.

Εφαρμόζουμε τεχνικές Search Engine Optimization που μπορούν να αλλάξουν την ψυχολογία του χρήστη και να επηρεάσουν θετικά τις μηχανές αναζήτησης.


SEO Copywriting

Αναζητούμε τις λέξεις-κλειδιά που πληκτρολογούν οι χρήστες του διαδικτύου μόλις αναζητούν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που προσφέρεις, εντοπίζοντας παράλληλα τυχόν αρνητικές λέξεις-κλειδιά.

Δημιουργούμε βελτιστοποιημένα κείμενα τα οποία εμπλουτίζουμε με τις λέξεις-κλειδιά στις οποίες θέλεις να στοχεύσεις. Τοποθετούμε στρατηγικά τις λέξεις-κλειδιά μέσα στο κείμενο και αυξάνουμε τη 'βαρύτητά' του στον παγκόσμιο ιστό.

Εκμεταλλευόμαστε το γραπτό λόγο των κειμένων για να περάσουμε στους χρήστες τα μηνύματα που θέλουμε και να τους ωθήσουμε να προβούν σε συγκεκριμένες ενέργειες.


Off-Page Search Engine Optimization

Ανιχνεύουμε τις κινήσεις των σημαντικότερων ανταγωνιστών σου και καθορίζουμε τη στρατηγική που θα ακολουθήσουμε για το Off-Page Search Engine Optimization.

Αναζητούμε και εντοπίζουμε ιστότοπους - websites στον Παγκόσμιο Ιστό με μεγάλη 'βαρύτητα' - Domain Authority και θεματολογία άμεση με το αντικείμενο της επιχείρησής σου.

Δημιουργούμε βελτιστοποιημένα κείμενα ως προς τις λέξεις-κλειδιά που στοχεύουμε και εισάγουμε μεθοδικά συνδέσμους - links προς συγκεκριμένες σελίδες του website σου.


SEO 1η Σελίδα

Αναλύουμε λεπτομερώς το website σου ή το ηλεκτρονικό σου κατάστημα όπως και αυτά των σημαντικότερων ανταγωνιστών του, ερμηνεύουμε τα δεδομένα και προτείνουμε λύσεις που θα σε ανεβάσουν στην Πρώτη Σελίδα των Αναζητήσεων.

Βρισκόμαστε δίπλα σου καθημερινά και εφαρμόζουμε τεχνικές Search Engine Optimization έως ότου η πολύτιμη επιχείρησή σου λάβει τη θέση που της αρμόζει, στον παγκόσμιο ιστό.

Βελτιώνουμε διαρκώς τον κώδικα της ιστοσελίδας σου και δημιουργούμε κείμενα εντός και εκτός της ιστοσελίδας σου, τοποθετώντας συνεχώς ένα λιθαράκι στο δρόμο προς την επιτυχία.

Οι τομείς του SEO που εξειδικευόμαστε

Οι τομείς του SEO στους οποίους εξειδικευόμαστε αλλά δεν περιοριζόμαστε
Search Engine Optimization

SEO Auditing

Για να διασφαλίσουμε ότι ένα project Search Engine Optimization θα είναι όσο το δυνατόν πιο επιτυχημένο, είναι σημαντικό να κατανοήσουμε από που ξεκινάμε. Αφού, αρχικά, ερευνήσουμε ενδελεχώς στοιχεία όπως τον κώδικα και τη δομή του website σου, το περιεχόμενο που ίσως έχεις αναπτύξει, τη θέση του στην αγορά κ.α., προσδιορίζουμε τι χρειάζεται να διορθώσουμε και ποια θα πρέπει να είναι η προσέγγισή μας στο έργο.

Search Engine Optimization

SEO Consultancy

Σε ότι αφορά το SEO, δεν υπάρχει 'ένα μέγεθος που να ταιριάζει σε όλους'. Αν και οι βασικές αρχές παραμένουν σταθερές, η προσέγγιση σε κάθε περίπτωση είναι διαφορετική και εξαρτάται άμεσα από παράγοντες όπως το υπόβαθρο, το μέγεθος του ανταγωνισμού ή οι απαιτήσεις που υπάρχουν. Είτε ασχολείσαι μόνη/ος σου, είτε διαθέτεις μία ομάδα από marketers, δίνουμε τις καλύτερες συμβουλές για αποτελεσματική ψηφιακή προβολή του website σου.

Search Engine Optimization

Keyword Research

Το θεμέλιο κάθε επιτυχημένης καμπάνιας Search Engine Optimization είναι η επιλογή των σωστών λέξεων-κλειδιών, για να διασφαλιστεί ότι έχουν τη δυνατότητα να οδηγήσουν έναν υγιή όγκο επισκεψιμότητας, σχετική με το αντικείμενό της επιχείρησης, στον ιστότοπό σου. Ανακαλύπτουμε τους όρους που χρησιμοποιούν οι δυνητικοί πελάτες για να διασφαλίσουμε ότι έχουν τη σωστή ισορροπία δυνητικής κίνησης και ανταγωνισμού.

Search Engine Optimization

Competitor Research

Εξερευνώντας τις τεχνικές SEO που έχουν εφαρμόσει οι μεγαλύτεροι ανταγωνιστές της ιστοσελίδας σου, ανακαλύπτουμε στοιχεία για τη στρατηγική Search Engine Optimization που θα πρέπει να ακολουθήσουμε για να τους ξεπεράσουμε. Αναλύοντας λεπτομερώς τον ανταγωνισμό της ιστοσελίδας σου, ανακαλύπτουμε τεχνικές SEO που έχουν χρησιμοποιήσει επιτυχημένα websites στο ίδιο αντικείμενο, ανιχνεύουμε τις αδυναμίες τους και αποκαλύπτουμε τα λάθη που έχουν κάνει.

Search Engine Optimization

Organic Traffic

Οργανικοί επισκέπτες είναι οι χρήστες των μηχανών αναζήτησης που φθάνουν στον ιστότοπό σου όταν αναζητούν λέξεις κλειδιά. Οι οργανικοί επισκέπτες είναι οι πιο πιθανοί, οι πιο οικονομικοί και συνάμα οι μόνοι συνεχείς αλλά και διαρκώς αυξανόμενοι πελάτες σου. Με την ανάπτυξη της κατάλληλης στρατηγικής Search Engine Optimization όχι μόνο προσελκύουμε περισσότερους οργανικούς επισκέπτες στο website σου, αλλά και αυξάνουμε το ποσοστό των επισκεπτών που μετατρέπονται σε πελάτες της επιχείρησής σου.

Search Engine Optimization

On-Page SEO

Το On-Page SEO είναι ο ακρογωνιαίος λίθος του Search Engine Optimization. Όποιο πλήθος περιεχομένου, με όσες λέξεις-κλειδιά και αν δημιουργήσουμε, είναι μάταιος κόπος αν δεν μπορεί να προβληθεί σωστά από τις μηχανές αναζήτησης. Αφού αναλύσουμε τη δομή, την εσωτερική αρχιτεκτονική και άλλα βασικά στοιχεία του website που λαμβάνουν υπόψη τους οι αλγόριθμοι των μηχανών αναζήτησης, επεμβαίνουμε στον κώδικα του ιστότοπού για να διορθώσουμε ή να προσθέσουμε ότι χρειάζεται.

Search Engine Optimization

Off-Page SEO

Το Off-Page SEO αφορά την απόκτηση συνδέσμων προς το website σου από σημαντικούς ιστότοπους, που έχουν συνάφεια με το αντικείμενό της επιχείρησής σου. Το Off-Page SEO είναι ο 3ος σημαντικότερος παράγοντας για την κατάταξη του ιστότοπού σου στο παγκόσμιο διαδίκτυο, έπειτα από το περιεχόμενο και το On-Page SEO. Η προσέγγισή μας για τη δημιουργία συνδέσμων διασφαλίζει ότι ο ιστότοπός σου αναπτύσσει ένα υψηλής ποιότητας, φυσικό προφίλ συνδέσμων που θέλουν να δουν οι μηχανές αναζήτησης για να κατατάξουν ψηλά τον ιστότοπό, για πολλά χρόνια.

Search Engine Optimization

SEO Copywriting

Η δημιουργία καλής ποιότητας, σχετικού περιεχομένου για τον ιστότοπό είναι εξαιρετικής σημασίας τόσο για τους επισκέπτες όσο και για τις μηχανές αναζήτησης. Κατανοώντας τι αναζητούν οι δυνητικοί πελάτες και γνωρίζοντας πως να βελτιστοποιήσουμε το περιεχόμενο ώστε να ταιριάζει με αυτό, μπορούμε να δημιουργήσουμε περιεχόμενο που θα τραβήξει την προσοχή των χρηστών του διαδικτύου και θα στείλει ξεκάθαρα μηνύματα στους επισκέπτες του website σου.

Search Engine Optimization

Technical SEO

Το τεχνικό SEO αφορά βελτιστοποιήσεις του website καθώς και του server που το φιλοξενεί, που σκοπό έχουν να βοηθήσουν τις 'αράχνες' των μηχανών αναζήτησης να ανιχνεύσουν και να καταγράψουν τον ιστότοπό σου πιο αποτελεσματικά, ώστε να βελτιωθεί η οργανική του κατάταξη. Οι αδιαμφισβήτητες γνώσεις μας στον κώδικα και τη λειτουργία των ιστοσελίδων και η πολυετής εμπειρία μας στον προγραμματισμό διαδικτυακών εφαρμογών, μας καθιστούν την εταιρεία SEO που μπορείς να εμπιστευθείς για να διορθώσει τις τεχνικές λεπτομέρειες που θα 'απογειώσουν' τον ιστότοπό σου.

Search Engine Optimization

eCommerce SEO

Το SEO στο ηλεκτρονικό εμπόριο είναι μία ειδική κατηγορία Search Engine Optimization, εν μέρει επειδή οι μηχανές αναζήτησης αντιμετωπίζουν ερωτήματα που περιλαμβάνουν πώληση ή χρηματοοικονομικές συναλλαγές με επιπλέον προσοχή, καθώς και λόγω του υψηλού ανταγωνισμού. Γνωρίζουμε ακριβώς πως να αντιμετωπίσουμε με αποτελεσματικότητα όλες τις μοναδικές προκλήσεις που παρουσιάζει το SEO σε ηλεκτρονικά καταστήματα όπως η ποικιλία των προϊόντων, τα εξαντλημένα προϊόντα, η αρχιτεκτονική του ηλεκτρονικού καταστήματος, τυχόν ζητήματα ασφαλείας καθώς και πολλά άλλα.

Search Engine Optimization

White-Hat SEO

Το White-Hat SEO αφορά τεχνικές Search Engine Optimization που βρίσκονται 100% μέσα στις κατευθυντήριες γραμμές της Google. Εφαρμόζοντας τεχνικές SEO που είναι προτεινόμενες και εγκεκριμένες από τις μηχανές αναζήτησης, βοηθάμε τις μηχανές αναζήτησης αλλά και τους επισκέπτες του ιστότοπού σου να ανιχνεύσουν και να κατανοήσουν τις σελίδες και το περιεχόμενό του και ελαχιστοποιούμε τις πιθανότητες που έχει το website σου να αποκλειστεί (banned), από τις σελίδες αποτελεσμάτων των μηχανών αναζήτησης.

Search Engine Optimization

Website Speed

Η ταχύτητα 'φόρτωσης' του website καθώς και η ταχύτητα 'ανοίγματος' των σελίδων του είναι εξαιρετικά σημαντική για τις μηχανές αναζήτησης αλλά και για τους επισκέπτες. Προβλήματα καθυστέρησης μπορεί να οφείλονται είτε στο server που φιλοξενείται το website είτε στα ίδια του τα αρχεία, όπως αρχεία κώδικα ή αρχεία εικόνων. Διεξάγοντας πολλαπλές δοκιμές, εντοπίζουμε τα στοιχεία που καθυστερούν να 'κατέβουν' στον browser των χρηστών και επεμβαίνουμε για να εκμηδενίσουμε το πρόβλημα.

Search Engine Optimization

Google Analytics

Κάθε επιτυχημένη εταιρεία SEO πρέπει να ελέγχει διαρκώς τα αποτελέσματα της εφαρμογής τεχνικών Search Engine Optimization και να διαμορφώνει ανάλογα τη στρατηγική SEO που ακολουθεί. Κάθε εξελισσόμενη εταιρεία SEO πρέπει να ενημερώνεται συνεχώς για τις αλλαγές στους αλγόριθμους των μηχανών αναζήτησης και τις επιδράσεις που μπορεί αυτές να έχουν, στους ιστότοπους των πελατών της. Κάθε αξιόπιστη εταιρεία SEO πρέπει να ενημερώνει τον πελάτη της για το πως επενδύθηκαν και αξιοποιήθηκαν τα χρήματά του μέσω έγκυρων αποτελεσμάτων, που μόνο το Google Analytics μπορεί να προσφέρει.

Τα αποτελέσματα από το Search Engine Optimization που εφαρμόζουμε

SEO 1η Σελίδα σε Ιστοσελίδα Επιχείρησης
On-Page SEO σε Ηλεκτρονικό Κατάστημα

Τα προϊόντα μας στο Search Engine Optimization

Επίλεξε το πακέτο που ταιριάζει στις δικές σου ανάγκες

Συχνές Ερωτήσεις στο Search Engine Optimization

ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ SEO ΤΟ WEBSITE ΜΟΥ;

Με λίγα λόγια, θα μπορούσαμε να πούμε ότι εξαρτάται αλλά είναι πολύ πιθανό. Από τι μπορεί να εξαρτάται; Αν π.χ. είσαι ικανοποιημένος με το πλήθος των πελατών που σου φέρνει το website σου τότε δεν χρειάζεστε SEO. Αν έχεις το website για να βρίσκουν οι πελάτες σου το τηλέφωνό, μόλις αναζητούν την επωνυμία της επιχείρησής, δε χρειάζεσαι SEO. Αν, όμως, θέλεις το website σου να σου φέρνει περισσότερους επισκέπτες, άρα και πελάτες, χρειάζεσαι SEO. Αν θέλεις να αυξήσεις το τζίρο της επιχείρησής σου μέσω του website, χρειάζεται SEO. Αν θέλεις να σταματήσεις να πληρώνεις διαφημίσεις ή να δίνεις ποσοστά σε τρίτους για να κάνεις πωλήσεις, χρειάζεσαι SEO. Αν ο ανταγωνισμός σου χρησιμοποιεί SEO, χρειάζεσαι κι εσύ SEO.

ΠΟΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟ SEO;

Σε γενικές γραμμές όσο πιο μεγάλος είναι ο ανταγωνισμός, τόσο περισσότερο απαραίτητο κρίνεται το Search Engine Optimization. Είναι, βέβαια, δύσκολο να μην υπάρχει ανταγωνισμός στην ψηφιακή εποχή που διανύουμε. Επίσης, ακόμα κι αν δεν υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός, επειδή ο ανταγωνισμός σου πιθανόν να βελτιώνεται χωρίς να το γνωρίζεις και επειδή το SEO είναι μία διαδικασία που χρειάζεται χρόνο για να γίνει, θα ήταν φρόνιμο να μην μείνεις πίσω και να παλεύεις να ξεπεράσεις τον ανταγωνισμό, μόλις είναι πλέον αργά.

Αυτό που χρειάζεται επίσης σίγουρα SEO είναι τα ηλεκτρονικά καταστήματα. Γιατί; Κατ'αρχήν επειδή οι μηχανές αναζήτησης αντιμετωπίζουν ερωτήματα που περιλαμβάνουν πώληση ή χρηματοοικονομικές συναλλαγές με επιπλέον προσοχή, καθώς και λόγω του υψηλού ανταγωνισμού. Εκτός αυτού, τα ηλεκτρονικά καταστήματα υπάρχουν για να εξυπηρετούν ένα και μοναδικό σκοπό: Να κάνουν πωλήσεις. Και για να κάνουν πωλήσεις χρειάζονται είτε SEO, είτε συνεχή προώθηση μέσω διαφημίσεων.

ΑΞΙΖΕΙ ΤΟ SEO ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ;

Αν συνεργαστείς με την κατάλληλη εταιρεία SEO που θα επενδύσει έξυπνα και σωστά τα χρήματά σου, τότε ΝΑΙ! το SEO αξίζει κάθε ευρώ που θα ξοδέψεις.

Ίσως, με μια πρώτη ματιά, σου φαίνονται πολλά τα χρήματα που θα πρέπει να ξοδέψεις σε SEO. Θα πρέπει, όμως, να αναλογιστείς την αύξηση του τζίρου και των κερδών που θα έχεις από μία σωστή στρατηγική Search Engine Optimization. Θα πρέπει να υπολογίσεις την αύξηση του ποσοστού των επισκεπτών που μετατρέπονται σε πελάτες, λόγω του SEO. Θα πρέπει να λογαριάσεις το ποσό των χρημάτων που θα εξοικονομήσεις, αν σταματήσεις να πληρώνεις διαφημίσεις ή τρίτους, για να κάνεις πωλήσεις. Θα πρέπει να λάβεις υπ' όψιν τις ώρες που θα έχεις διαθέσιμες, αν πάψεις να κάνεις αναρτήσεις στα κοινωνικά δίκτυα.

Δυστυχώς, δεν υπάρχει κάποια μαθηματική φόρμουλα για να κάνεις τις πράξεις. Τα project, όμως, που έχουμε φέρει εις πέρας, μας έχουν δείξει ότι το SEO είναι ο αποτελεσματικότερος, ο οικονομικότερος και ο μοναδικός συνεχής τρόπος προβολής.

ΣΕ ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΘΑ ΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ SEO;

Αυτό που θα πρέπει οπωσδήποτε να θυμάσε είναι ότι το σωστό SEO, χρειάζεται χρόνο για να γίνει αλλά και για να φέρει αποτελέσματα. Επίσης, ότι το χρονικό διάστημα που θα φανούν τα πρώτα αποτελέσματα εξαρτάται άμεσα από τις κινήσεις του ανταγωνισμού και από το SEO που χρειάζεται το website σου. Πιο αναλυτικά, η εφαρμογή On-Page SEO στο website σου μπορεί να φέρει αποτελέσματα σε διάστημα 4-5 μηνών ή παραπάνω. Η ανάπτυξη μίας στρατηγικής Off-Page SEO για τη δημιουργία ενός φυσικού προφίλ συνδέσμων μπορεί να φέρει αποτελέσματα σε 8-12 μήνες ή παραπάνω, ανάλογα με τις κινήσεις του ανταγωνισμού.

ΠΟΣΟ ΣΥΧΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΤΟ SEO;

Η συχνότητα εξαρτάται άμεσα από τον ανταγωνισμό του website σου, ο οποίος θα κρίνει τη στρατηγική Search Engine Optimization που θα πρέπει να αναπτύξουμε. Αν, για παράδειγμα, ο ανταγωνισμός της ιστοσελίδας σου είναι μικρός, μπορεί η εφαρμογή On-Page SEO να είναι αρκετή για να φέρει αποτελέσματα που θα διαρκέσουν ακόμα και χρόνια. Αν ο ανταγωνισμός σου είναι μεγάλος, ίσως χρειάζεται να εφαρμόζεις SEO σε μηνιαία βάση.

Πάντως, αν το ποσό των χρημάτων που μπορείς να ξοδέψεις είναι περιορισμένο αλλά παρ' όλα αυτά θέλεις να δώσεις την ευκαιρία στην επιχείρησή σου να αναπτυχθεί, μπορούμε να σε βοηθήσουμε να καταστρώσεις τη στρατηγική Search Engine Optimization που θα έχει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα για τα χρήματα που διαθέσεις.

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΓΓΥΗΘΕΙΤΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ;

Μπορούμε να εγγυηθούμε αποτελέσματα 1ης σελίδας στο πακέτα μας SEO 1η Σελίδα. Στο μηνιαίο αυτό πακέτο εφαρμόζουμε σε συνδυασμό on-page SEO, off-page SEO και Copywriting για να επιτύχουμε τα αποτελέσματα που επιθυμείς σε συγκεκριμένα Keywords. Δουλεύουμε μεθοδικά, καθημερινά μέχρι να επιτυχθεί η πρώτη σελίδα στις αναζητήσεις.

Έχεις άλλες απορίες για το Search Engine Optimization;

Αξιολογήσεις (2)
Από Basili. στις 29-09-2021

Apolita ikanopiimeni Briskome stin proti selida gia ta keywords pou zitisa kai tautoxrona se polla alla

Από Παπαβ στις 18-09-2021

Απόλυτα ικανοποιημένος Η αρχική keyword και competitor analysis ήταν άψογη και εντοπίσαν πολλά κενά του ανταγωνισμου τα οποία χρησιμοποίησαν για να με φτάσουν στην πρώτη σελίδα σε keyword με μεγάλο traffic.

BACK TO TOP