ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

Ψηφιακό Marketing

Αναζητάτε τρόπους να αυξήσετε τα έσοδα της επιχείρησής σας; Θέλετε να πολλαπλασιάσετε τις πωλήσεις του ηλεκτρονικού σας καταστήματος; Γνωρίζετε ότι το ψηφιακό marketing μπορεί να σας βοηθήσει να πετύχετε αυτούς τους στόχους και να ανακαλύψετε καινούργιους, δικούς σας στόχους;

Στην Cloud O.E. γνωρίζουμε πως να καταστρώσουμε και να εκτελέσουμε το πλάνο ψηφιακού marketing που έχει ανάγκη η επιχείρησή σας και απαιτεί η εποχή. Εφαρμόζουμε μεθόδους ψηφιακού marketing που μπορούν να αυξήσουν την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας σας και να μετατρέψουν περισσότερους επισκέπτες, σε πελάτες σας.

Δουλεύουμε μεθοδικά, προσεγγίζοντας με μοναδικό τρόπο τη διαφορετικότητα της κάθε επιχείρησης. Φροντίζουμε να εφαρμόζουμε μετρήσιμες μεθόδους ψηφιακού marketing για να είσαστε βέβαιοι ότι τα χρήματα που ξοδεύετε δεν σπαταλώνται άδικα.

Αναπτύσσουμε το ψηφιακό marketing σε έξι ολοκληρωμένες και αλληλένδετες φάσεις που υπόσχονται αύξηση της επισκεψιμότητας και των εσόδων σας, ανεξάρτητα από το πόσο μικρή ή μεγάλη είναι η επιχείρησή σας. Προσαρμόζουμε τους πόρους που θα καταναλώσουμε καθώς και την προσπάθεια που θα καταβάλλουμε σε κάθε φάση, ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες της κάθε επιχείρησης και το μέγεθος του ανταγωνισμού της.

H προσέγγισή μας στο Ψηφιακό Marketing

Χτίζουμε γερά θεμέλια για να δώσουμε στην επιχείρησή σας τις καλύτερες πιθανότητες να αναπτυχθεί

Σχεδιάζουμε την Ιστοσελίδα σας

Πιστεύουμε ότι η ιστοσελίδα σας αποτελεί το κυριότερο μέσο επικοινωνίας σας με τους πελάτες σας, στον ψηφιακό κόσμο. Σχεδιάζουμε την ιστοσελίδα σας από την αρχή ή 'πατάμε' σε έτοιμα template με σκοπό να καλύψουμε κάθε σας απαίτηση.

Προσέχουμε τη λεπτομέρεια σε κάθε σημείο της ιστοσελίδας σας, χρησιμοποιώντας τεχνικές UX-Design, για να κρατήσουμε τον επισκέπτη σας ενεργό μέσα στις σελίδες της και να μειώσουμε το ποσοστό εγκατάλειψης.

Φροντίζουμε για τη σωστή διάταξη και σχεδιασμό του μενού της ιστοσελίδας σας, της σελίδας των προϊόντων σας και του καλαθιού του ηλεκτρονικού σας καταστήματος, με σκοπό να βοηθήσουμε τον επισκέπτη σας να βρει αυτό που ψάχνει και να βεβαιωθούμε ότι δε χάνετε άδικα παραγγελίες.


Κατασκευάζουμε την Ιστοσελίδα σας

Δεν χρησιμοποιούμε έτοιμα CMS. Κατασκευάζουμε Ιστοσελίδες και Ηλεκτρονικά Καταστήματα από το μηδέν, γράφοντας κώδικα.

Βεβαιωνόμαστε ότι κάθε γραμμή κώδικα εκτελεί ακριβώς τη λειτουργία που περιμένουν οι επισκέπτες σας και απαιτούν οι μηχανές αναζήτησης και οι browsers.

Σιγουρευόμαστε ότι το ηλεκτρονικό σας κατάστημα είναι όσο πιο 'ελαφρύ' γίνεται, δεν έχει σφάλματα στον κώδικα, δεν χρειάζεται αναβαθμίσεις και δεν έχει κενά ασφαλείας.

Εφαρμόζουμε στον κώδικα της ιστοσελίδας σας όλες τις σύγχρονες τεχνικές για μέγιστη ταχύτητα 'φόρτωσης' και άριστη προβολή προς τις μηχανές αναζήτησης.


Εφαρμόζουμε πραγματικό SEO

Υποστηρίζουμε ότι οι οργανικοί επισκέπτες είναι οι πιο πιθανοί, οι πιο οικονομικοί και συνάμα οι μόνοι συνεχείς αλλά και διαρκώς αυξανόμενοι πελάτες σας.

Εφαρμόζουμε στον κώδικα της ιστοσελίδας σας όλες τις σύγχρονες τεχνικές Search Engine Optimization για να προσελκύσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους οργανικούς επισκέπτες.

Αυξάνουμε το κύρος της ιστοσελίδας σας και βελτιώνουμε διαρκώς την κατάταξή της στις μηχανές αναζήτησης, χτίζοντας σιγά-σιγά γερά θεμέλια στον παγκόσμιο ιστό.


Δημιουργούμε Περιεχόμενο

Δημιουργούμε περιεχόμενο βελτιστοποιημένο προς τις μηχανές αναζήτησης και εμπλουτισμένο με τεχνικές Copywriting, το οποίο δημοσιεύουμε εντός αλλά και εκτός της ιστοσελίδας σας.

Γράφουμε μοναδικές περιγραφές προϊόντων και στοχοποιημένα άρθρα και προσελκύουμε τους χρήστες του διαδικτύου που αναζητούν αυτό ακριβώς που προσφέρετε.

Αναπτύσσουμε τη στρατηγική marketing περιεχομένου δημιουργώντας μία σχέση αναγνωρισιμότητας και εμπιστοσύνης με τους πελάτες σας και σας κατατάσσουμε ψηλά στη λίστα με τους ειδικούς στον τομέα σας.


Καθοδηγούμε Κίνηση στη Σελίδα σας

Ανακαλύπτουμε το κοινό σας και καθοδηγούμε κίνηση στην ιστοσελίδα σας μέσω πληρωμένης, Pay-Per-Click, διαφήμισης.

Καθορίζουμε τις λέξεις-κλειδιά που έχουν άμεση σχέση με την επιχείρησή σας, κατανοώντας παράλληλα τυχόν αρνητικές λέξεις-κλειδιά.

Ερευνούμε τους μεγαλύτερους ανταγωνιστές σας και την προσέγγισή τους στο ψηφιακό marketing και καταστρώνουμε μία κερδοφόρα στρατηγική ψηφιακού marketing.

Σχεδιάζουμε τις διαφημίσεις σας και, χρησιμοποιώντας εξαιρετικά ελκυστικές σελίδες προορισμού, αυξάνουμε το ποσοστό των επισκεπτών που γίνονται πελάτες σας.


Εφαρμόζουμε Ψηφιακό Marketing

Ανιχνεύουμε τα μοναδικά χαρακτηριστικά της επιχείρησής σας και καθορίζουμε SMART στόχους για τη στρατηγική ψηφιακού marketing που θα ακολουθήσουμε.

Διαμορφώνουμε τις μεθόδους ψηφιακού marketing που θα εφαρμόσουμε για να πετύχουμε τα βέλτιστα αποτελέσματα για τη δική σας επιχείρηση.

Αναλύουμε, αξιολογούμε και καταγράφουμε τα αποτελέσματα από κάθε βήμα της στρατηγικής ψηφιακού marketing που εφαρμόζουμε, αποκτώντας γνώση για τις μελλοντικές μας κινήσεις.

Τα αποτελέσματα από το Ψηφιακό Marketing που εφαρμόζουμε

Η επιτυχία των πελατών μας μιλά από μόνη της

Τα πακέτα μας στο Ψηφιακό Marketing

Επιλέξτε το πακέτο που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες

15 ώρες κατ’ ελάχιστο ανά μήνα
Προτείνεται συμφωνία τουλάχιστον 3 μηνών
Επιπλέον ώρες: 22€ ανά ώρα

30 ώρες κατ’ ελάχιστο ανά μήνα
Προτείνεται συμφωνία τουλάχιστον 3 μηνών
Επιπλέον ώρες: 19€ ανά ώρα

70 ώρες κατ’ ελάχιστο ανά μήνα
Προτείνεται συμφωνία τουλάχιστον 3 μηνών
Επιπλέον ώρες: 17€ ανά ώρα

Συχνές Ερωτήσεις στο Ψηφιακό Marketing

ΠΟΙΟ ΠΑΚΕΤΟ ΨΗΦΙΑΚΟΥ MARKETING ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΩ;

Κατανοούμε ότι το Ψηφιακό Marketing μπορεί να σας προκαλεί σύγχυση γι'αυτό είμαστε εδώ, για να σας βοηθήσουμε. Έπειτα από την αρχική μας συζήτηση, θα σας πούμε για το πακέτο που χρειάζεστε ανάλογα με τις ελλείψεις, τις ανάγκες αλλά και τους στόχους σας. Ωστόσο, για να σας δώσουμε μία γενική εικόνα, συνήθως προτείνουμε το πακέτο Starter για την ανάπτυξη μίας διαφημιστικής καμπάνιας στο Facebook/Instagram και το Standard πακέτο μας για την ανάπτυξη μίας στρατηγικής Marketing Περιεχομένου και Pay-Per-Click. Για βέλτιστη προβολή προς τις μηχανές αναζήτησης προτείνουμε το Premium πακέτο μας το οποίο συνδυάζει Marketing Περιεχομένου, Pay-Per-Click και Off-Page SEO.

Αν θέλετε να δώσετε στην επιχείρησή σας τις καλύτερες πιθανότητες να αναπτυχθεί, προτείνουμε το συνδυασμό των πακέτων μας για Ψηφιακό Marketing με τα πακέτα μας για Κατασκευή Ιστοσελίδας, Κατασκευή eShop και Search Engine Optimization.

ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΟΔΕΨΩ ΣΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ;

Δυστυχώς, δεν υπάρχει σωστή απάντηση γι' αυτή την ερώτηση. Το ποσό των χρημάτων που θα πρέπει να ξοδέψετε είναι άμεσα εξαρτώμενο από το κοινό στο οποίο θέλετε να στοχεύσετε και από το μέγεθος του ανταγωνισμού σας. Παρ' όλα αυτά, θα μπορούσαμε να πούμε ότι θα χρειαστείτε περίπου στα 300€ ανά μήνα, ανά πλατφόρμα, αν θέλετε να δείτε άμεσα αποτελέσματα, έξοδα τα οποία δεν συμπεριλαμβάνονται στην τιμή των πακέτων Ψηφιακού Marketing.

Αν έχετε την υπομονή να περιμένετε την επιτυχία λίγους μήνες παραπάνω αλλά τα χρήματα που θα ξοδέψετε να συνεχίσουν να σας φέρνουν πελάτες, αν όχι για πάντα σίγουρα για πολλά χρόνια, θα προτείναμε να επενδύσουμε τα χρήματά σας σε Search Engine Optimization και Marketing Περιεχομένου.

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΓΓΥΗΘΕΙΤΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ;

Δυστυχώς όχι και αν βρείτε κάποια εταιρεία Marketing που να σας εγγυηθεί αποτελέσματα καλύτερα να τρέξετε μακριά. Γιατί; Κατ' αρχήν γιατί χρησιμοποιούμε πλατφόρμες όπως το Facebook ή το Instagram τις οποίες δε μπορούμε να χειραγωγήσουμε. Επιπλέον, δεν αρκεί η αύξηση της επισκεψιμότητας για να αυξήσετε τα κέρδη σας. Τι εννοώ; Αν, για παράδειγμα, οι επισκέπτες σας δυσκολεύονται να βρουν αυτό που θέλουν στην ιστοσελίδα σας ή να ολοκληρώσουν την παραγγελία τους ή δεν καταφέρετε να κερδίσετε την εμπιστοσύνη τους, δύσκολα θα τους μετατρέψετε σε πελάτες σας.

Αλλά! Έχουμε ένα πολύ ισχυρό ιστορικό στο οποίο έχουμε παραδώσει, με συνέπεια, εξαιρετικά αποτελέσματα για τους πελάτες μας που μας εμπιστεύθηκαν.

ΣΕ ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΘΑ ΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ;

Εξαρτάται από τις κινήσεις του ανταγωνισμού σας και από τη μέθοδο Ψηφιακού Marketing που θα εφαρμόσουμε. Για παράδειγμα, μία καμπάνια στο κοινωνικά δίκτυα ή μία καμπάνια Pay-Per-Click μπορεί να φέρει τα πρώτα αποτελέσματα σε μερικές ημέρες ή εβδομάδες. Αντίθετα, η εφαρμογή τεχνικών Search Engine Optimization μαζί με μία καμπάνια Marketing Περιεχομένου μπορεί να φέρει αποτελέσματα σε διάστημα λίγων μηνών ή και παραπάνω.

ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΜΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ;

Τα συμβόλαια είναι σημαντικά, καθώς καλύπτουν ορισμένα νομικά θέματα όπως η εμπιστευτηκότητα των προσωπικών σας στοιχείων. Αν και ορισμένοι μπορεί να βλέπετε ένα συμβόλαιο με κακό μάτι, στην ουσία διασφαλίζει τόσο εσάς αλλά και εμάς για τη μελλοντική μας συνεργασία. Μπορείτε να θεωρήσετε το συμβόλαιο σαν ένα σημείο αναφοράς για ερωτήσεις που ίσως έχετε στο μέλλον και αν ούτε αυτό δεν αρκεί για να καθησυχάσετε, μπορούμε με χαρά να συζητήσουμε και να επανεξετάσουμε οποιοδήποτε μέρος του συμβολαίου για το οποίο δεν αισθάνεστε άνετα.

Έχετε άλλες απορίες για το Ψηφιακό Marketing;

Αξιολογήσεις (0)
Σχόλια (1)
Από Κοσμάς στις 04-07-2020

Ωραία σελίδα! Έχω μία ερώτηση. Μπορώ να εφαρμόσω μόνος μου ψηφιακό Marketing στη σελίδα μου;

Από CLOUDOE στις 04-07-2020

Μπορείτε να ξεκινήσετε μόνος σας και αν δεν μείνετε ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα μπορείτε στη συνέχεια να ζητήσετε τη βοήθεια μίας εταιρείας Marketing.

BACK TO TOP