ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

Κατασκευή Eshop

Κατασκευή Eshop μόνο με 749€. 10 Χρόνια Γραπτή Εγγύηση+Basic SEO

Κατασκευάζουμε το custom Eshop σας μόνο με 749€. 10 Χρόνια Εγγύηση, με Custom Κώδικα, Web Hosting και Domain Name.

Θέλετε ένα σύγχρονο ηλεκτρονικό κατάστημα; Θέλετε να είναι User friendly, Mobile friendly και να έχει όλες τις σύγχρονες τεχνικές SEO; Θέλετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που να πουλάει χωρίς διαφημίσεις; Θέλετε ένα ασφαλές, ελαφρύ και γρήγορο ηλεκτρονικό κατάστημα που δεν θα χρειάζεται να πληρώνετε συνεχώς αναβαθμίσεις;

Η Cloud O.E. έχει τη λύση για κάθε σας απαίτηση! Μέσα από τη γνώση και την εμπειρία μας στα ηλεκτρονικά καταστήματα, το SEO, τον προγραμματισμό, τη γραφιστική και το digital marketing, μπορούμε να δημιουργήσουμε για εσάς ένα σύγχρονο ηλεκτρονικό κατάστημα που θα σας παρέχει όλα όσα χρειάζεστε.

Εκτός από τις έτοιμες λύσεις που προσφέρει ο ανταγωνισμός μας, έχουμε δημιουργήσει αποκλειστικά για εσάς custom λύσεις ηλεκτρονικού καταστήματος που θα ανεβάσουν τo eShop σας στις μηχανές αναζήτησης και θα αυξήσουν τα οργανικά αποτελέσματα. Ο SEO specialist της εταιρείας μας μπορεί να δουλέψει πάνω στον κώδικα του ηλεκτρονικού καταστήματος και να εφαρμόσει τεχνικές SEO ειδικά για την επιχείρησή σας, που θα εκτοξεύσουν τις διαδικτυακές σας πωλήσεις.

Frequently Asked Question (FAQ): Μπορείτε να μου φτιάξετε woocommerce αντί για CloudShop στην ίδια τιμή; Σαφώς και μπορούμε! Επικοινωνήστε μαζί μας! Θα προτείναμε βέβαια πρώτα να διαβάσετε το άρθρο μας εδώ

H προσέγγισή μας στην κατασκευή eShop

Κατασκευάζουμε το eShop σας γράφοντας κώδικα για να είμαστε βέβαιοι ότι θα λειτουργεί απροβλημάτιστα 24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες το έτος

Σχεδιάζουμε το eShop σας

Πιστεύουμε ότι το ηλεκτρονικό σας κατάστημα αποτελεί το κυριότερο μέσο επικοινωνίας σας με τους πελάτες σας, στον ψηφιακό κόσμο. Σχεδιάζουμε το eShop σας από την αρχή ή 'πατάμε' σε έτοιμα template με σκοπό να καλύψουμε κάθε σας απαίτηση.

Προσέχουμε τη λεπτομέρεια σε κάθε σημείο του eShop σας, χρησιμοποιώντας τεχνικές UX-Design, για να κρατήσουμε τον επισκέπτη σας ενεργό μέσα στις σελίδες του και να μειώσουμε το ποσοστό εγκατάλειψης.

Φροντίζουμε για τη σωστή διάταξη και σχεδιασμό του μενού, της σελίδας των προϊόντων σας και του καλαθιού του ηλεκτρονικού σας καταστήματος, με σκοπό να βοηθήσουμε τον επισκέπτη σας να βρει αυτό που ψάχνει και να βεβαιωθούμε ότι δε χάνετε άδικα παραγγελίες.


Κατασκευάζουμε το eShop σας

Δεν χρησιμοποιούμε έτοιμα CMS. Κατασκευάζουμε Ηλεκτρονικά Καταστήματα από το μηδέν, γράφοντας κώδικα.

Βεβαιωνόμαστε ότι κάθε γραμμή κώδικα εκτελεί ακριβώς τη λειτουργία που απαιτούν οι μηχανές αναζήτησης και περιμένουν οι επισκέπτες σας.

Σιγουρευόμαστε ότι το ηλεκτρονικό σας κατάστημα είναι όσο πιο 'ελαφρύ' γίνεται, δεν έχει σφάλματα στον κώδικα, δεν χρειάζεται αναβαθμίσεις και δεν έχει κενά ασφαλείας.

Εφαρμόζουμε στον κώδικα του eShop σας όλες τις σύγχρονες τεχνικές για μέγιστη ταχύτητα 'φόρτωσης' και άριστη προβολή προς τις μηχανές αναζήτησης.


Εφαρμόζουμε SEO εξειδικευμένο για eShop

Υποστηρίζουμε ότι οι οργανικοί επισκέπτες είναι οι πιο πιθανοί, οι πιο οικονομικοί και συνάμα οι μόνοι συνεχείς αλλά και διαρκώς αυξανόμενοι πελάτες σας.

Εφαρμόζουμε στον κώδικα του eShop σας όλες τις σύγχρονες τεχνικές Search Engine Optimization και αντιμετωπίζουμε με αποτελεσματικότητα όλες τις μοναδικές προκλήσεις που παρουσιάζει το SEO σε ηλεκτρονικά καταστήματα.

Αυξάνουμε το κύρος του eShop σας και βελτιώνουμε διαρκώς την κατάταξή του στις μηχανές αναζήτησης, χτίζοντας γερά θεμέλια στον παγκόσμιο ιστό.


Προσφέρουμε 10 Χρόνια Γραπτή Εγγύηση

Είμαστε τόσο σίγουροι για την ποιότητα των υπηρεσιών μας, που προσφέρουμε 10 Χρόνια Γραπτή Εγγύηση ορθής λειτουργίας.

Χωρίς κρυφά γράμματα, καλύπτουμε κάθε αναβάθμιση χωρίς συμβόλαια συντήρησης για 10 Χρόνια!

Ποιος άλλος σας προσφέρει 10 Χρόνια Γραπτή Εγγύηση ;

Τα αποτελέσματα από τα eShop που κατασκευάζουμε

Η επιτυχία των πελατών μας μιλά από μόνη της

Τα πακέτα μας στην κατασκευή eShop

Επιλέξτε το πακέτο που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες

Η τιμή αφορά πληρωμή ανά έτος
Συγκεκριμένη Εμφάνιση + Basic SEO
Χρόνος υλοποίησης 7 ημέρες

Η τιμή αφορά εφάπαξ πληρωμή
Συγκεκριμένη Εμφάνιση + Basic SEO
Χρόνος υλοποίησης 7 ημέρες

Η τιμή αφορά εφάπαξ πληρωμή
Custom Εμφάνιση + Premium SEO
Χρόνος υλοποίησης έως 2 μήνες ανάλογα τις απαιτήσεις

Οι πελάτες μας

Δείτε σε λειτουργία ορισμένα eShop από τα δεκάδες που έχουμε υλοποιήσει

Συχνές Ερωτήσεις στην κατασκευή eShop

ΠΟΙΟ ΠΑΚΕΤΟ ESHOP ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΩ;

Στην πραγματικότητα αυτό είναι αποκλειστικά δική σας απόφαση. Αν, όμως, χρειάζεστε άμεσα ένα γρήγορο, αξιόπιστο και ασφαλές eShop τότε θα πρέπει να επιλέξετε είτε το CloudShop Starter πακέτο μας, είτε το CloudShop Basic πακέτο μας.

Αν θέλετε ένα άψογο eShop, σχεδιασμένο ειδικά για τις δικές σας ανάγκες, που να έχει όλες τις λειτουργίες που εσείς χρειάζεστε και με εξειδικευμένο SEO ειδικά για ηλεκτρονικά καταστήματα, θα πρέπει να επιλέξετε το CloudShop Premium πακέτο μας.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΕΝΑ CUSTOM ESHOP;

Μιας και δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε τα χαρακτηριστικά που έχουν τα υπόλοιπα custom eShop, θα μιλήσουμε για τα custom eShop της εταιρείας μας Cloud O.E.

Σχεδιάζουμε και προγραμματίζουμε την κάθε λειτουργία των custom eShop μας για να παρέχουμε αξιοπιστία, ασφάλεια, ταχύτητα, βέλτιστη εμπειρία χρήστη καθώς και ευκολία διαχείρισης.

Επιπλέον, δεν χρειάζεται να περιμένουμε τον προγραμματιστή που θα κάνει το update στο plugin π.χ. των πληρωμών ή του καλαθιού για να λειτουργήσει και πάλι σωστά το eShop του πελάτη μας. Προγραμματίζουμε άμεσα τις λειτουργίες που χρειάζονται οι πελάτες μας και φροντίζουμε να είναι απόλυτα συμβατές με το σύνολο του κώδικα του ηλεκτρονικού καταστήματος.

ΤΟ CLOUDSHOP STARTER & BASIC ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ή ΟΧΙ ΑΠΟ ΈΝΑ OPENSOURCE;

Η κυρία διαφορά τους είναι τα plugins. Στα μεν opensource τα plugins προέρχονται από τρίτους προγραμματιστές και είναι αμφιβόλου ποιότητας και αποτελέσματος, ενώ στο CloudShop κάθε plug-in δημιουργείται από τους προγραμματιστές της εταιρείας μας και εγγυημένα θα δουλεύει απροβλημάτιστα εφόρου ζωής.

Ένα CloudShop προσφέρει ακριβώς ότι και ένα opensource + ταχύτητα + ασφάλεια + εγγύηση ορθής λειτουργίας.

Επιπλέον, κάθε γραμμή κώδικα δημιουργείται με γνώμονα την ταχύτητα επιτρέποντας στο CloudShop να φορτώνει σε μόλις 2 δευτερόλεπτα ακόμη και σε low cost web server.

Τέλος, καλύπτοντας κάθε ανάγκη το CloudShop έχει τη δυνατότητα να διασυνδεθεί με οποιαδήποτε εξωτερική πλατφόρμα που διαθέτει API όπως για παράδειγμα τα ERP ή τα API τραπεζών.

Έχετε άλλες απορίες για την κατασκευή eShop;

Αξιολογήσεις (4)
Από Βασιλ. Αθ στις 17-07-2021

Είμαι πολύ ικανοποιημένη Όλα δουλεύουν όπως τα γράφουν. Τα οργανικά αποτελέσματα αυξάνονται κάθε μήνα. Προσθέτω καθημερινά νέο περιεχόμενο και προϊόντα και οι μηχανές αναζήτησης τα κατατάσσουν άμεσα. Με 2500 προϊόντα έως τώρα συνεχίζει να είναι ταχύτατο όπως πρώτα.

Από Manol Pan στις 06-07-2021

Όλα όπως τα υπόσχονται Είναι όλα όπως τα υπόσχονται. Βρίσκομαι στο premium cloudshop και δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα. Όσες φορές τους έχω χρειαστεί δίνουν άμεση λύση στα προβλήματα μου.

Από Man. Ap στις 26-06-2021

Starter Ime poli ikanopiimenos. Doulevi taxitata, kanena kolima i keno asfalias. Oles oi litourgies plug-in pou agorasa doulevoun aproblimatista 6 mines pou to exo.

Από Αλεξάνδρα Π στις 19-05-2021

Όλα τέλεια! Πολύ γρήγορο και ασφαλές. Δεν είχα κανένα πρόβλημα 2 χρόνια τώρα. Άψογη εξυπηρέτηση.

Σχόλια (2)
Από Kol. N. στις 19-05-2021

Θα ήθελα να σχεδιάσετε εξ αρχής ένα template μαζί με το eshop μου. Μπορώ να επιλέξω το πακέτο starter ή θα πρέπει να επιλέξω το premium;

Από CLOUDOE στις 19-05-2021

Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Από Παναγιώτα Π. στις 09-01-2021

Καλησπέρα. Είναι το starter κατάλληλο για το εσπα;

Από CLOUDOE στις 09-01-2021

Καλησπέρα Παναγιώτα. Το cloudshop starter αφορά ετήσια συνδρομή και δεν είναι κατάλληλο για τα προγράμματα ΕΣΠΑ. Μπορείς να δεις το αντίστοιχο cloushop premium πακέτο μας εδώ.

BACK TO TOP