ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

Κατασκευή eShop

Κατασκευή Eshop σε 24 ώρες με 219€/έτος

Κατασκευάζουμε το custom Eshop σας σε 24 ώρες μόνο με 219€/έτος. Δωρεάν Updates, Web Hosting και Domain

Θέλετε ένα σύγχρονο ηλεκτρονικό κατάστημα; Θέλετε να είναι User friendly, Mobile friendly και να έχει όλες τις σύγχρονες τεχνικές SEO; Θέλετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που να πουλάει χωρίς διαφημίσεις; Θέλετε ένα ασφαλές, ελαφρύ και γρήγορο ηλεκτρονικό κατάστημα που δεν θα χρειάζεται να πληρώνετε συνεχώς αναβαθμίσεις;

Η Cloud O.E. έχει τη λύση για κάθε σας απαίτηση! Μέσα από τη γνώση και την εμπειρία μας στα ηλεκτρονικά καταστήματα, το SEO, τον προγραμματισμό, τη γραφιστική και το digital marketing, μπορούμε να δημιουργήσουμε για εσάς ένα σύγχρονο ηλεκτρονικό κατάστημα που θα σας παρέχει όλα όσα χρειάζεστε.

Εκτός από τις έτοιμες λύσεις που προσφέρει ο ανταγωνισμός μας, έχουμε δημιουργήσει αποκλειστικά για εσάς custom λύσεις ηλεκτρονικού καταστήματος που θα ανεβάσουν τo eShop σας στις μηχανές αναζήτησης και θα αυξήσουν τα οργανικά αποτελέσματα. Ο SEO specialist της εταιρείας μας μπορεί να δουλέψει πάνω στον κώδικα του ηλεκτρονικού καταστήματος και να εφαρμόσει τεχνικές SEO ειδικά για την επιχείρησή σας, που θα εκτοξεύσουν τις διαδικτυακές σας πωλήσεις.

H προσέγγισή μας στην κατασκευή eShop

Κατασκευάζουμε το eShop σας γράφοντας κώδικα για να είμαστε βέβαιοι ότι θα λειτουργεί απροβλημάτιστα 24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες το έτος

Σχεδιάζουμε το eShop σας

Πιστεύουμε ότι το ηλεκτρονικό σας κατάστημα σας αποτελεί το κυριότερο μέσο επικοινωνίας σας με τους πελάτες σας, στον ψηφιακό κόσμο. Σχεδιάζουμε το eShop σας από την αρχή ή 'πατάμε' σε έτοιμα template με σκοπό να καλύψουμε κάθε σας απαίτηση.

Προσέχουμε τη λεπτομέρεια σε κάθε σημείο του eShop σας, χρησιμοποιώντας τεχνικές UX-Design, για να κρατήσουμε τον επισκέπτη σας ενεργό μέσα στις σελίδες του και να μειώσουμε το ποσοστό εγκατάλειψης.

Φροντίζουμε για τη σωστή διάταξη και σχεδιασμό του μενού, της σελίδας των προϊόντων σας και του καλαθιού του ηλεκτρονικού σας καταστήματος, με σκοπό να βοηθήσουμε τον επισκέπτη σας να βρει αυτό που ψάχνει και να βεβαιωθούμε ότι δε χάνετε άδικα παραγγελίες.


Κατασκευάζουμε το eShop σας

Δεν χρησιμοποιούμε έτοιμα CMS. Κατασκευάζουμε Ηλεκτρονικά Καταστήματα από το μηδέν, γράφοντας κώδικα.

Βεβαιωνόμαστε ότι κάθε γραμμή κώδικα εκτελεί ακριβώς τη λειτουργία που απαιτούν οι μηχανές αναζήτησης και περιμένουν οι επισκέπτες σας.

Σιγουρευόμαστε ότι το ηλεκτρονικό σας κατάστημα είναι όσο πιο 'ελαφρύ' γίνεται, δεν έχει σφάλματα στον κώδικα, δεν χρειάζεται αναβαθμίσεις και δεν έχει κενά ασφαλείας.

Εφαρμόζουμε στον κώδικα του eShop σας όλες τις σύγχρονες τεχνικές για μέγιστη ταχύτητα 'φόρτωσης' και άριστη προβολή προς τις μηχανές αναζήτησης.


Εφαρμόζουμε SEO εξειδικευμένο για eShop

Υποστηρίζουμε ότι οι οργανικοί επισκέπτες είναι οι πιο πιθανοί, οι πιο οικονομικοί και συνάμα οι μόνοι συνεχείς αλλά και διαρκώς αυξανόμενοι πελάτες σας.

Εφαρμόζουμε στον κώδικα του eShop σας όλες τις σύγχρονες τεχνικές Search Engine Optimization και αντιμετωπίζουμε με αποτελεσματικότητα όλες τις μοναδικές προκλήσεις που παρουσιάζει το SEO σε ηλεκτρονικά καταστήματα.

Αυξάνουμε το κύρος του eShop σας και βελτιώνουμε διαρκώς την κατάταξή του στις μηχανές αναζήτησης, χτίζοντας γερά θεμέλια στον παγκόσμιο ιστό.

Τα αποτελέσματα από τα eShop που κατασκευάζουμε

Η επιτυχία των πελατών μας μιλά από μόνη της

Τα πακέτα μας στην κατασκευή eShop

Επιλέξτε το πακέτο που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες

Η τιμή αφορά πληρωμή ανά έτος
Συγκεκριμένη Εμφάνιση
Χρόνος υλοποίησης 24 ώρες

Η τιμή αφορά εφάπαξ πληρωμή
Συγκεκριμένη Εμφάνιση
Χρόνος υλοποίησης 24 ώρες

Η τιμή αφορά εφάπαξ πληρωμή
Custom Εμφάνιση
Χρόνος υλοποίησης 2 μήνες

Οι πελάτες μας

Δείτε σε λειτουργία ορισμένα eShop που έχουμε υλοποιήσει

Συχνές Ερωτήσεις στην κατασκευή eShop

ΠΟΙΟ ΠΑΚΕΤΟ ESHOP ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΩ;

Στην πραγματικότητα αυτό είναι αποκλειστικά δική σας απόφαση. Αν, όμως, χρειάζεστε άμεσα ένα γρήγορο, αξιόπιστο και ασφαλές eShop τότε θα πρέπει να επιλέξετε είτε το CloudShop Starter πακέτο μας, είτε το CloudShop Basic πακέτο μας.

Αν θέλετε ένα άψογο eShop, σχεδιασμένο ειδικά για τις δικές σας ανάγκες, που να έχει όλες τις λειτουργίες που εσείς χρειάζεστε και με εξειδικευμένο SEO ειδικά για ηλεκτρονικά καταστήματα, θα πρέπει να επιλέξετε το CloudShop Premium πακέτο μας.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΕΝΑ CUSTOM ESHOP;

Μιας και δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε τα χαρακτηριστικά που έχουν τα υπόλοιπα custom eShop, θα μιλήσουμε για τα custom eShop της εταιρείας μας Cloud O.E.

Σχεδιάζουμε και προγραμματίζουμε την κάθε λειτουργία των custom eShop μας για να παρέχουμε αξιοπιστία, ασφάλεια, ταχύτητα, βέλτιστη εμπειρία χρήστη καθώς και ευκολία διαχείρισης.

Επιπλέον, δεν χρειάζεται να περιμένουμε τον προγραμματιστή που θα κάνει το update στο plugin π.χ. των πληρωμών ή του καλαθιού για να λειτουργήσει και πάλι σωστά το eShop του πελάτη μας. Προγραμματίζουμε άμεσα τις λειτουργίες που χρειάζονται οι πελάτες μας και φροντίζουμε να είναι απόλυτα συμβατές με το σύνολο του κώδικα του ηλεκτρονικού καταστήματος.

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΓΓΥΗΘΕΙΤΕ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΠΩΛΗΣΕΩΝ;

Δυστυχώς όχι και αν βρείτε κάποια εταιρεία κατασκευής eShop που να σας εγγυηθεί αύξηση των πωλήσεων καλύτερα να τρέξετε μακριά. Γιατί; Κατ' αρχήν γιατί χρησιμοποιούμε πλατφόρμες όπως το Google τις οποίες δε μπορούμε να χειραγωγήσουμε. Επιπλέον, δεν αρκεί ένα αξιόπιστο και γρήγορο eShop για να αυξήσετε τα κέρδη σας. Τι εννοώ; Αν, για παράδειγμα, δεν γράψετε σωστές και αναλυτικές περιγραφές στα προϊόντα σας ή οι τιμές σας δεν είναι ανταγωνιστικές ή δεν καταφέρετε να κερδίσετε την εμπιστοσύνη των επισκεπτών σας, δύσκολα θα τους μετατρέψετε σε πελάτες σας.

Αλλά! Έχουμε ένα πολύ ισχυρό ιστορικό στο οποίο έχουμε παραδώσει, με συνέπεια, εξαιρετικά αποτελέσματα για τους πελάτες μας που μας εμπιστεύθηκαν.

ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΜΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ;

Τα συμβόλαια είναι σημαντικά, καθώς καλύπτουν ορισμένα νομικά θέματα όπως η εμπιστευτηκότητα των προσωπικών σας στοιχείων. Αν και ορισμένοι μπορεί να βλέπετε ένα συμβόλαιο με κακό μάτι, στην ουσία διασφαλίζει τόσο εσάς αλλά και εμάς για τη μελλοντική μας συνεργασία. Μπορείτε να θεωρήσετε το συμβόλαιο σαν ένα σημείο αναφοράς για ερωτήσεις που ίσως έχετε στο μέλλον και αν ούτε αυτό δεν αρκεί για να καθησυχάσετε, μπορούμε με χαρά να συζητήσουμε και να επανεξετάσουμε οποιοδήποτε μέρος του συμβολαίου για το οποίο δεν αισθάνεστε άνετα.

Έχετε άλλες απορίες για την κατασκευή eShop;

Αξιολογήσεις (0)
Σχόλια (1)
Από Παναγιώτα Π. στις 09-01-2021

Καλησπέρα. Είναι το starter κατάλληλο για το εσπα;

Από CLOUDOE στις 09-01-2021

Καλησπέρα Παναγιώτα. Το cloudshop starter αφορά ετήσια συνδρομή και δεν είναι κατάλληλο για τα προγράμματα ΕΣΠΑ. Μπορείς να δεις το αντίστοιχο cloushop premium πακέτο μας εδώ.

BACK TO TOP