ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

Γραφιστική

Θέλετε ένα σχέδιο γραφιστικής που να καθορίσει ποιοί είσαστε, τι κάνετε και πως το κάνετε, ακριβώς με τον τρόπο που περιμένουν οι πελάτες σας; Σχεδιάζουμε ιστοσελίδες και γραφικά που όχι μόνο τονίζουν την εταιρική σας ταυτότητα, αλλά σας βοηθούν να κερδίσετε το παιχνίδι! Οι γραφίστες της Cloud O.E. μπορούν να δημιουργήσουν για εσάς το σχέδιο γραφιστικής που θα σας κάνει να ξεχωρίσετε από τον ανταγωνισμό.

Σχεδιασμός Ψηφιακής Προβολής

Αναλαμβάνουμε πλήρως την ψηφιακή σας προβολή, από το σχεδιασμό και την κατασκευή της ιστοσελίδας σας, καθώς και το σχεδιασμό των εικόνων ή των σχεδίων γραφιστικής που θέλετε να προβάλλετε στο blog σας, στα προϊόντα σας, στις διαφημίσεις σας ή στις δημοσιεύσεις σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Εκτυπώσεις

Εάν επιθυμείτε, μπορούμε να αναλάβουμε επίσης την εκτύπωση του σχεδίου που θα δημιουργήσουμε. Με τη συνεργασία μας με μεγάλες εταιρείες εκτυπώσεων στην Ελλάδα και την Κύπρο μπορούμε και προσφέρουμε την εκτύπωση σχεδόν οποιουδήποτε σχεδίου πάνω σε οποιοδήποτε υλικό χρειάζεστε ή έχετε φανταστεί, σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές: Επαγγελματικές Κάρτες, Διαφημιστικά Φυλλάδια, Εκτυπώσεις Μεγάλου Μεγέθους, Stands, Φωτεινές Επιγραφές, Led Επιγραφές, Μεταλλικά Γράμματα - Neon, Τελαρωμένους Μουσαμάδες Απλούς και Φωτεινούς, Λάβαρα, Αεροπανό, Αφίσες και Χαρτόνια.

Έχετε κάποιο έτοιμο σχέδιο που θέλετε να εκτυπώσουμε, κάποια απορία που θέλετε να συζητήσουμε ή θέλετε να κάνουμε μία εκτίμηση για το κόστος της γραφιστικής σχεδίασης ή/και εκτύπωσης που χρειάζεστε; Επικοινωνήστε μαζί μας!

Συχνές Ερωτήσεις στη Γραφιστική Σχεδίαση

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΓΡΑΦΙΣΤΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ;

Θέλουμε να δίνουμε ακριβείς προσφορές και για να το πετύχουμε, θα πρέπει να γνωρίζουμε τι ακριβώς χρειάζεστε. Ο ευκολότερος τρόπος για να γίνει αυτό, είναι να κάνουμε μία μικρή κουβέντα. Εσείς, θα πρέπει απλά να επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα μας ή στο email μας ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας.

ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΡΑΦΟΜΕΝΕΣ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΣΤΗ ΓΡΑΦΙΣΤΙΚΗ;

Έχουμε δημιουργήσει τα προϊόντα μας στη Γραφιστική για να μπορέσουμε να δώσουμε μία αρχική τιμή, για σχέδια που ζητούνται συχνά. Οι τιμές που αναγράφονται στα προϊόντα μας αφορούν το ελάχιστο κόστος για τη δημιουργία π.χ. ενός λογότυπου ή μίας επαγγελματικής κάρτας ή ενός διαφημιστικού φυλλαδίου. Στο σχέδιο που θα δημιουργήσουμε μπορείτε να ζητήσετε μόνο ελάχιστες μικρές αλλαγές. Αν έχετε συγκεκριμένες απαιτήσεις για το σχέδιο που χρειάζεστε, θα πρέπει πρώτα να επικοινωνήσετε μαζί μας και, αφού κουβεντιάσουμε, θα σας δώσουμε μία τελική προσφορά.

ΠΩΣ ΚΟΣΤΟΛΟΓΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΗ ΓΡΑΦΙΣΤΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ;

Οι τιμές στη Γραφιστική Σχεδίαση εξαρτώνται από πολλούς παράγοντες αλλά να είστε σίγουροι ότι το σχέδιο που θα δημιουργήσουμε θα αξίζει κάθε ευρώ που θα ξοδέψετε. Η Γραφιστική κοστολογείται με την ώρα. Συνήθως η χρέωση είναι 20€/ώρα. Το ελάχιστο συνολικό κόστος για τη δημιουργία κάποιων σχεδίων που ζητούνται συχνά π.χ. ενός λογότυπου, μίας επαγγελματικής κάρτας ή ενός διαφημιστικού φυλλαδίου, μπορείτε να βρείτε στα προϊόντα μας στη Γραφιστική. Αν επιθυμείτε μία μικρή αλλαγή των 5-10 λεπτών σε ένα σχέδιο που ήδη υπάρχει, το ελάχιστο κόστος ανέρχεται στα 10€. Το ελάχιστος κόστος για Σχεδίαση Ιστοσελίδας είναι επίσης 20€/ώρα.

ΠΟΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΡΑΦΙΣΤΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΕΝΟΣ ΛΟΓΟΤΥΠΟΥ;

Η διαδικασία μπορεί να διαφέρει και εξαρτάται από την πρώτη κουβέντα που θα κάνουμε. Αν π.χ. χρειάζεστε ένα απλό λογότυπο αλλά θέλετε να ξοδέψετε τα λιγότερα δυνατόν χρήματα, δημιουργούμε ένα σχέδιο για εσάς, ανάλογα με το αντικείμενο της δουλειάς σας και η χρέωση είναι αυτή που αναγράφεται στα προϊόντα μας στη Γραφιστική. Στην περίπτωση αυτή, έχετε τη δυνατότητα να επέμβετε ελάχιστα κατά τη διαδικασία δημιουργίας του λογότυπου και αφού αυτό ολοκληρωθεί. Το ίδιο ισχύει και για τη γραφιστική σχεδίαση μίας επαγγελματικής κάρτας ή ενός διαφημιστικού φυλλαδίου.

Αν επιθυμείτε ένα ξεχωριστό λογότυπο βάση συγκεκριμένων απαιτήσεων ή/και προδιαγραφών, η διαδικασία που ακολουθείται είναι εντελώς διαφορετική. Στην περίπτωση αυτή, κάνουμε την πρώτη μας συνάντηση όπου συζητάμε τις ιδέες σας, το κοινό στο οποίο στοχεύετε και τη χρήση που θα έχει το λογότυπο. Έπειτα, ζητάμε να μας στείλετε σχέδια από λογότυπα που σας αρέσουν ή όχι, συνδυασμούς χρωμάτων που βρίσκετε ελκυστικούς και γραμματοσειρές. Μερικές φορές, οι πελάτες μας έχουν ήδη ένα σχέδιο στο μυαλό τους. Άλλες, δεν γνωρίζουν τι θέλουν. Και στις δύο περιπτώσεις, προσπαθούμε να καταλάβουμε το γούστο σας και φροντίζουμε να συγκεντρώσουμε το απαραίτητο υλικό πριν προχωρήσουμε στη σχεδίαση. Μετά την παραλαβή της προκαταβολής ξεκινά η διαδικασία της σχεδίασης. Κατά τη διαδικασία αυτή, δημιουργούμε τρία ασπρόμαυρα λογότυπα και σας τα παρουσιάζουμε σε διάστημα περίπου 15 ημερών. Αφού πάρουμε την έγκρισή σας για ένα από τα τρία, προχωράμε στην προσθήκη χρωμάτων και την ολοκλήρωση του έργου. Αν επιθυμείτε να δείτε περισσότερα σχέδια έπειτα από τις τρεις αρχικές ιδέες ή εάν επιθυμείτε να σχεδιάσουμε λογότυπα για πολλές επιχειρήσεις, μπορούμε να διαμορφώσουμε τις τιμές μας ανάλογα.

ΤΙ ΑΡΧΕΙΑ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΩ ΜΟΛΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ;

Αφού εξοφληθεί το έργο, πλέον σας ανήκει. Μπορούμε να σας δώσουμε τα αρχεία σε CD ή να σας τα αποστείλουμε μέσω dropbox ή email, ανάλογα με τον τρόπο που σας εξυπηρετεί. Τα αρχεία θα έχουν την κατάλληλη μορφή για το σκοπό που προορίζονται. Αν π.χ. επιθυμείτε εικόνες που θα χρησιμοποιήσετε στο διαδίκτυο, τα αρχεία θα έχουν μορφή jpeg ή png. Αν προορίζονται για εκτύπωση, θα έχουν μορφή pdf. Τα πραγματικά σχέδια της γραφιστικής ανήκουν στην Εταιρεία μας, εκτός αν έχει συμφωνηθεί το αντίθετο πριν την έναρξη του έργου. Τα σχέδια αυτά φυλάμε με προσοχή, σε περίπτωση που χάσετε κάποιο αρχείο ή χρειαστείτε κάτι επιπλέον, αλλά δεν εγγυόμαστε για τη διατήρησή τους.

ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΜΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ;

Τα συμβόλαια είναι σημαντικά, καθώς καλύπτουν ορισμένα νομικά θέματα όπως η εμπιστευτηκότητα των προσωπικών σας στοιχείων. Αν και ορισμένοι μπορεί να βλέπετε ένα συμβόλαιο με κακό μάτι, στην ουσία διασφαλίζει τόσο εσάς αλλά και εμάς για τη μελλοντική μας συνεργασία. Μπορείτε να θεωρήσετε το συμβόλαιο σαν ένα σημείο αναφοράς για ερωτήσεις που ίσως έχετε στο μέλλον και αν ούτε αυτό δεν αρκεί για να καθησυχάσετε, μπορούμε με χαρά να συζητήσουμε και να επανεξετάσουμε οποιοδήποτε μέρος του συμβολαίου για το οποίο δεν αισθάνεστε άνετα.

Έχετε άλλες απορίες για τη Γραφιστική Σχεδίαση;

Αξιολογήσεις (0)
BACK TO TOP