ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

Tinos Suites & Apartments - Ιστοσελίδα Ξενοδοχείου

07-05-2019
Tinos Suites & Apartments - Ιστοσελίδα Ξενοδοχείου

Tinos Suites & Apartments - Ιστοσελίδα Ξενοδοχείου

Τον Ιανουάριο του 2019 είχαμε την τιμή να συνεργαστούμε με το ξενοδοχείο Tinos Suites & Apartments στην Τήνο, για να δημιουργήσουμε μία ιστοσελίδα ξενοδοχείου. Έπειτα από συζητήσεις σχετικά με τον ξενοδοχειακό κλάδο διαπιστώσαμε πως οι κρατήσεις των ξενοδοχείων στην Ελλάδα πλέον εξαρτώνται αποκλειστικά από πλατφόρμες τύπου booking και επί πληρωμή διαφημίσεις στις μηχανές αναζήτησης.

Ερωτήματα για την ιστοσελίδα ξενοδοχείου

Το σημαντικό ερώτημα που γεννήθηκε! 

Τι μπορούμε να κάνουμε για να φέρουμε επισκέπτες στο website χωρίς να πληρώνουμε διαφημίσεις στις μηχανές αναζήτησης και πως θα απαλλάξουμε τον πελάτη μας από τις προμήθειες που χρεώνουν οι πλατφόρμες τύπου booking; Η απάντηση: Να εφαρμόσουμε τεχνικές search engine optimization!

Ναι, αλλά που να τις εφαρμόσουμε; στο παλιό wordpress website; Ή σε μία custom πλατφόρμα CloudHotel που έχει δημιουργήσει η εταιρία μας Cloud O.E.; Η απάντηση στο ερώτημά μας, δόθηκε στους πελάτες μας από το άρθρο μας Custom Πλατφόρμες για την Κατασκευή Ιστοσελίδων

Η κατασκευή - ιστοσελίδα ξενοδοχείου

Ξεκινήσαμε λοιπόν να δημιουργούμε την ιστοσελίδα ξενοδοχείου, χρησιμοποιώντας την custom πλατφόρμα CloudHotel Starter.

Το φιλικό περιβάλλον διαχείρισης του CloudHotel μας επέτρεψε να εισάγουμε όλα τα κείμενα και φωτογραφίες του ξενοδοχείου σε 2 γλώσσες, με δυνατότητα μελλοντικά να προσθέσουμε και άλλες. Εστιάσαμε σε συνεργασία με τις ιδιοκτήτριες του ξενοδοχείου στη δομή και τη λειτουργικότητα - usability της ιστοσελίδας, έτσι ώστε ο χρήστης να λαμβάνει άμεσα την πληροφορία που ψάχνει.

Το αποτέλεσμα ήταν πανέμορφο! Σε αυτό βέβαια συνέβαλαν τα κείμενα και οι φωτογραφίες που μας προσέφεραν οι ιδιοκτήτριες του ξενοδοχείου.

Search Engine Optimization σε ιστοσελίδα ξενοδοχείου

Έπειτα από την κατασκευή της ιστοσελίδας του ξενοδοχείου, ήρθε η ώρα να τη βελτιστοποιήσουμε. Το CloudHotel Starter πακέτο της Cloud O.E. είναι ήδη SEO-Friendly και  είναι αρκετό για να κερδίσουμε keyword χαμηλής και μεσαίας επισκεψιμότητας, παρόλα αυτά, τα keyword για να πετύχουμε αποτελέσματα σε τουριστικούς προορισμούς είναι υψηλής επισκεψιμότητας και στοιχίζουν αρκετά λεπτά του ευρώ per click. Επιλέξαμε λοιπόν μαζί με τις πελάτισσες να βελτιστοποιήσουμε περαιτέρω την ιστοσελίδα ξενοδοχείου με το On-Page SEO πακέτο μας.

Τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους!

Tinos Suites & Apartments - Ιστοσελίδα Ξενοδοχείου

Όπως θα παρατηρήσετε στα παρακάτω στατιστικά από το Google Analytics, οι μοναδικοί επισκέπτες αυξήθηκαν από τους 367 στους 1.500 το μήνα. Επίσης, μειώσαμε το ποσοστό εγκατάλειψης - bounch rate από 41% σε 34%.

Tinos Suites & Apartments - Ιστοσελίδα Ξενοδοχείου

Tinos Suites & Apartments - Ιστοσελίδα Ξενοδοχείου

Η νέα ιστοσελίδα ξενοδοχείου πλέον κατατάσσεται ψηλά σε keyword υψηλής επισκεψιμότητας.

Παρά την επιτυχία μας, δεν σταματάμε εδώ! Παρατηρούμε καθημερινά τα στατιστικά του ξενοδοχείου Tinos Suites & Apartments και προτείνουμε στις ιδιοκτήτριες αλλαγές και προσθήκες για να κερδίσουν ακόμα περισσότερο οργανικό traffic και κατ' επέκταση, κρατήσεις!

Αξιολογήσεις (0)
BACK TO TOP