ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

PanagiotaBarka - Ιστοσελίδα Επιχείρησης

07-05-2019
PanagiotaBarka - Ιστοσελίδα Επιχείρησης

PanagiotaBarka - Ιστοσελίδα Επιχείρησης

Τον Ιούνιο του 2018 είχαμε τη ευκαιρία να δημιουργήσουμε μία εναλλακτική ιστοσελίδα επιχείρησης - προσωπικό ιστολόγιο, το PanagiotaBarka.com. Εναλλακτική γιατί εστιάζει σε μεθόδους Theta Healing που αποσκοπούν σε εναλλακτικές ενεργειακές θεραπείες.

Η θέληση της ιδιοκτήτριας Μπάρκα Παναγιώτα να δημιουργήσει ένα ιστολόγιο που θα προσφέρει γνώση και θεραπεία σε όσους την έχουν ανάγκη μας ώθησε να δημιουργήσουμε μία ιστοσελίδα τύπου blog που δίνει έμφαση εκτός από την εμφάνιση και στο χρήσιμο περιεχόμενο.

Opensource Ιστοσελίδα Επιχείρησης

Η υλοποίηση της ιστοσελίδας πραγματοποιήθηκε με wordpress (opensource blog) και χρησιμοποιήθηκε ένα έτοιμο template πάνω στο οποίο πραγματοποιήσαμε πολλές αλλαγές ώστε να φτάσει σε αυτό το αισθητικό και λειτουργικό αποτέλεσμα.

Σχεδιασμός Λογότυπου

Ο Γραφίστας της ομάδας της Cloud O.E. με εμπειρία πάνω στη γραφιστική, δημιούργησε ένα μοναδικό λογότυπο για την ιστοσελίδα επιχείρησης.

PanagiotaBarka - Ιστοσελίδα Επιχείρησης

Το κύριο μέλημα εξαρχής ήταν να δημιουργήσουμε μία user friendly ιστοσελίδα επιχείρησης, χωρίς πολλά γραφικά που θα αποσπάσουν την προσοχή των επισκεπτών από το πολύτιμο περιεχόμενο.

Φιλοξενήσαμε την opensource ιστοσελίδα επιχείρησης στους ταχύτατους σερβερ της Cloud O.E. στην Ολλανδία, προσφέροντας ταχύτητα και ασφάλεια στους επισκέπτες της.

Εκπαίδευση

Έπειτα από τη δημιουργία, αφιερώσαμε χρόνο για να εκπαιδεύσουμε την ιδιοκτήτρια να διαχειρίζεται την ιστοσελίδα της. Δημιουργήσαμε λοιπόν πάνω από 30 how to video tutorial που εξηγούσαν κάθε λειτουργία της ιστοσελίδας.

Ευχαριστούμε την Μπάρκα Παναγιώτα και της ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο νέο της ξεκίνημα!

Αξιολογήσεις (0)
BACK TO TOP