ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

Lavasecco - Ιστοσελίδα Επιχείρησης - Τρίπολη

07-05-2019
Lavasecco - Ιστοσελίδα Επιχείρησης - Τρίπολη

Lavasecco - Ιστοσελίδα Επιχείρησης - Τρίπολη

Στο τέλος του 2018 μας εμπιστεύτηκε μία ακόμα τοπική επιχείρηση για να δημιουργήσουμε την ιστοσελίδα επιχείρησης, τα στεγνοκαθαριστήρια Lavasecco.gr. Σαν ζητούμενο της επιχείρησης ήταν να φαίνεται ψηλά στις μηχανές αναζήτησης στα τοπικά αποτελέσματα χωρίς να χρειάζεται να δαπανήσει πολλά χρήματα σε Search Engine Optimization.

Σύγκριση κόστους και αποτελέσματος με επαγγελματικούς οδηγούς

Την ίδια ώρα που δημοφιλείς ιστοσελίδες - επαγγελματικοί οδηγοί ζητούσαν πάνω 120 ευρώ το έτος για να δημιουργήσουν μια απλή καταχώρηση μαζί με τις υπόλοιπες επιχειρήσεις, εμείς προτείναμε να τους δημιουργήσουμε μία SEO friendly ιστοσελίδα επιχείρησης χρησιμοποιώντας μία custom πλατφόρμα που έχει δημιουργήσει η εταιρία μας το CloudBlog Starter.

Αποτελέσματα CloudBlog Starter στην ιστοσελίδα επιχείρησης

Παρόλο που οι ιδιοκτήτες δεν χρησιμοποίησαν το On-Page SEO πακέτο μας, το CloudShop Starter είναι ήδη SEO-Friendly, το οποίο χωρίς καμία προσπάθησε τοποθέτησε την ιστοσελίδα επιχείρησης στην πρώτη σελίδα των αναζητήσεων μέσα σε λίγες ημέρες.

Όπως φαίνεται στα αποτελέσματα των αναζητήσεων για το ζητούμενο keyword (στεγνοκαθαριστήρια τρίπολη) στη μηχανή αναζήτησης Google η σελίδα φαίνεται αρκετά ψηλά στην πρώτη σελίδα.

Απομένουν πλέον να δημιουργηθούν μοναδικά κείμενα για να ενισχύσουν τα αποτελέσματα και ένας επαγγελματίας φωτογράφος για να τραβήξει επαγγελματικές φωτογραφίες του εξωτερικού και εσωτερικού χώρου.

Ευχαριστούμε τα στεγνοκαθαριστήρια Lavasecco που μας εμπιστεύθηκαν για τη δημιουργία της ιστοσελίδας τους.

Αξιολογήσεις (0)
BACK TO TOP