ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

Imaginus - Ιστοσελίδα Φωτογράφου - Τρίπολη

04-06-2019
Imaginus - Ιστοσελίδα Φωτογράφου - Τρίπολη

Imaginus - Ιστοσελίδα Φωτογράφου - Τρίπολη

Τον Μαϊο του 2019 είχαμε τη χαρά να συνεργαστούμε με έναν επαγγελματία φωτογράφο γάμου τον Κωνσταντίνο Ζαχαρόπουλο για να ανακατασκευάσουμε την ιστοσελίδα της επιχείρησής του Imaginus.gr.

Ο κ. Ζαχαρόπουλος θέλησε μία minimal ιστοσελίδα φωτογράφου χωρίς ιδιαίτερα χρώματα και γραφικά. Ο λόγος; Σε έναν λευκό καμβά, οι καλλιτεχνικές φωτογραφίες του θα τραβούσαν περισσότερο τα βλέμματα των επισκεπτών! Το ζητούμενο για τον φωτογράφο γάμου ήταν εξαρχής να εμφανίζεται ψηλά στις μηχανές αναζήτησης και να αυξήσει το οργανικό του traffic.

Ιστοσελίδα Φωτογράφου - Δημιουργία

Ξεκινήσαμε τη δημιουργία της ιστοσελίδας φωτογράφου χρησιμοποιώντας την Custom Πλατφόρμα μας CloudPhoto. Η συγκεκριμένη πλατφόρμα ανήκει στην οικογένεια των CloudBlog ιστοσελίδων επιχείρησης που έχει δημιουργήσει η εταιρία μας Cloud O.E. με custom κώδικα from scratch.

Φιλοξενήσαμε την ιστοσελίδα φωτογράφου CloudPhoto στους υψηλής διαθεσιμότητας web server μας στην Ολλανδία.

Search Engine Optimization - Ιστοσελίδα Φωτογράφου

Συνεχίσαμε με το Search Engine Optimization της ιστοσελίδας χρησιμοποιώντας το On-Page Seo πακέτο της εταιρίας μας. Έπειτα από τη on page βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας, συντάξαμε σε συνεργασία με τον κ.Ζαχαρόπουλο στοχευμένα κείμενα χρησιμοποιώντας τεχνικές Copywriting.

Η νέα ιστοσελίδα φωτογράφου παρόλο που πλέον περιέχει αρκετές εικόνες υψηλής ανάλυσης στην home page φορτώνει μόλις σε 781 milli second σύμφωνα με αποτελέσματα του Pingdom.

Imaginus - Ιστοσελίδα Φωτογράφου - Τρίπολη

Τώρα, απομένει να περιμένουμε τα αποτελέσματα!

Αξιολογήσεις (0)
BACK TO TOP