ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

Iamata Shop - Ηλεκτρονικό Κατάστημα - Τρίπολη

04-06-2019
Iamata Shop - Ηλεκτρονικό Κατάστημα - Τρίπολη

Iamata Shop - Ηλεκτρονικό Κατάστημα - Τρίπολη

Τον Ιανουάριο του 2019 μας δόθηκε η ευκαιρία να δημιουργήσουμε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα μιας νέας επιχείρησης που εστιάζει στην υγεία και το Ευ Ζην το Iamata-Shop.gr. Η ιδιοκτήτρια της επιχείρησης Κατσούλα Δέσποινα, γνωρίζοντας τις απαιτήσεις του e Επιχειρείν δε θέλησε να δημιουργήσει μία έτοιμη opensource πλατφόρμα eshop, που συνοδεύεται με τόσα bugs και δυσλειτουργίες. Αντίθετα, μας ζήτησε να δημιουργήσουμε μία  Custom πλατφόρμα ecommerce με κώδικα γραμμένο στο χέρι from scratch από τη εταιρία μας.

Για ποιό λόγο να επιλέξετε Custom ηλεκτρονικό κατάστημα μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

H Κατασκευή - Ηλεκτρονικό Κατάστημα

Ξεκινήσαμε τη δημιουργία του ηλεκτρονικού καταστήματος χρησιμοποιώντας την custom πλατφόρμα μας CloudShop Premium χωρίζοντας το έργο σε front end και back end. Το front end έπρεπε να είναι πανάλαφρο, όμορφο και λειτουργικό - user friendly, δίνοντας βάση στο quick checkout για να μη χαθεί ούτε μία παραγγελία. Το back end αντίθετα έπρεπε να είναι ελαφρύ, με όλες εκείνες τις λειτουργίες που θα βοηθήσουν τον διαχειριστή του να διεκπεραιώνει εύκολα τις εργασίες. Τοποθετήσαμε το ηλεκτρονικό κατάστημα σε έναν ταχύτατο web server της Cloud O.E. στη Γερμανία στο ειδικό για eshop πακέτο μας.

Η Βελτιστοποίηση - Ηλεκτρονικό Κατάστημα

Έπειτα από τη δημιουργία του custom ηλεκτρονικού καταστήματος  αφιερώσαμε αρκετό χρόνο στη βελτιστοποίηση του ώστε να φαίνεται 100% σωστά στις μηχανές αναζήτησης. Το μυστικό σε όλη τη διαδικασία ήταν ότι παράλληλα με τη δημιουργία του ηλεκτρονικού καταστήματος προσπαθήσαμε να ακολουθήσουμε όλες εκείνες τις τεχνικές search engine optimization σωστά για να μη χρειαστεί να κάνουμε διορθώσεις αργότερα κατά τη διάρκεια της βελτιστοποίησης.

 

Τα Αποτελέσματα του Ηλεκτρονικού Καταστήματος

Παρόλο που το διάστημα από το Μάρτιο του 2019 που ολοκληρώθηκε έως τώρα είναι μικρό, καταφέραμε από την πρώτη κιόλας εβδομάδα λειτουργίας του να έχουμε ένα άψογο indexing. Μέσα στον πρώτο μήνα η μηχανή αναζήτησης Google, εμφάνισε το ηλεκτρονικό κατάστημα σε προνομιακές θέσεις σε συγκεκριμένα keyword.

Μέσα από τα προηγμένα στατιστικά της πλατφόρμας μας, μπορείτε να δείτε ότι η μηχανή αναζήτησης Google κάνει Crawling στο ηλεκτρονικό κατάστημα πάνω από 10 φορές την ημέρα.

Iamata Shop - Ηλεκτρονικό Κατάστημα - Τρίπολη

Το μόνο που έχουμε να κάνουμε τώρα, είναι να περιμένουμε τα αποτελέσματα!

Ευχαριστούμε την κ. Κατσούλα Δέσποινα για την εμπιστοσύνη και της ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο νέο της ξεκίνημα.

BACK TO TOP