ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

Iamata Shop - Ηλεκτρονικό Κατάστημα - Τρίπολη

04-06-2019
Iamata Shop - Ηλεκτρονικό Κατάστημα - Τρίπολη

Iamata Shop - Ηλεκτρονικό Κατάστημα - Τρίπολη

Τον Ιανουάριο του 2019 μας δόθηκε η ευκαιρία να δημιουργήσουμε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα μιας νέας επιχείρησης που εστιάζει στην υγεία και το Ευ Ζην το Iamata-Shop.gr. Η ιδιοκτήτρια της επιχείρησης Κατσούλα Δέσποινα, γνωρίζοντας τις απαιτήσεις του e Επιχειρείν δε θέλησε να δημιουργήσει μία έτοιμη opensource πλατφόρμα eshop, που συνοδεύεται με τόσα bugs και δυσλειτουργίες. Αντίθετα, μας ζήτησε να δημιουργήσουμε μία Custom πλατφόρμα ecommerce με κώδικα γραμμένο στο χέρι from scratch από τη εταιρία μας.

Τους λόγους για τους οποίους θα πρέπει να επιλέξετε ένα Custom ηλεκτρονικό κατάστημα μπορείτε να βρείτε εδώ.

H Κατασκευή - Ηλεκτρονικό Κατάστημα

Ξεκινήσαμε τη δημιουργία του ηλεκτρονικού καταστήματος χρησιμοποιώντας την custom πλατφόρμα μας CloudShop Premium χωρίζοντας το έργο σε front end και back end. Το front end έπρεπε να είναι πανάλαφρο, όμορφο και λειτουργικό - user friendly, δίνοντας βάση στο quick checkout για να μη χαθεί ούτε μία παραγγελία. Το back end έπρεπε να είναι ελαφρύ, με όλες εκείνες τις λειτουργίες που θα βοηθήσουν τον διαχειριστή του να διεκπεραιώνει εύκολα, γρήγορα και απροβλημάτιστα τις διάφορες διεργασίες. Φιλοξενήσαμε το ηλεκτρονικό κατάστημα σε έναν ταχύτατο web server της Cloud O.E. στην Ολλανδία.

Η Βελτιστοποίηση - Ηλεκτρονικό Κατάστημα

Έπειτα από τη δημιουργία του custom ηλεκτρονικού καταστήματος  αφιερώσαμε αρκετό χρόνο στη βελτιστοποίηση του με το On-Page SEO πακέτο μας ώστε να φαίνεται 100% σωστά στις μηχανές αναζήτησης. Το μυστικό σε όλη τη διαδικασία ήταν ότι παράλληλα με τη δημιουργία του ηλεκτρονικού καταστήματος εφαρμόσαμε από την αρχή όλες τις διαθέσιμες τεχνικές Search Engine Optimization και δε χρειάστηκε να κάνουμε διορθώσεις κατά τη διάρκεια της βελτιστοποίησης.

Τα Αποτελέσματα του Ηλεκτρονικού Καταστήματος

Το ηλεκτρονικό κατάστημα ολοκληρώθηκε και ανέβηκε live στο τέλος Απριλίου 2019. Από την πρώτη κιόλας εβδομάδα λειτουργίας του, καταφέραμε να έχουμε ένα άψογο indexing. Μέσα στον πρώτο μήνα η μηχανή αναζήτησης Google, εμφάνισε το ηλεκτρονικό κατάστημα σε προνομιακές θέσεις σε συγκεκριμένα keyword.

Μέσα από τα προηγμένα στατιστικά της πλατφόρμας μας, μπορείτε να δείτε ότι η μηχανή αναζήτησης Google κάνει Crawling στο ηλεκτρονικό κατάστημα πάνω από 10 φορές την ημέρα.

Iamata Shop - Ηλεκτρονικό Κατάστημα - Τρίπολη

Σε 2 μήνες από την ημερομηνία λειτουργίας, όπως μπορείτε να δείτε και στην παρακάτω εικόνα από το Google Analytics, καταφέραμε να ξεπεράσουμε και να μείνουμε σταθερά πάνω  από τους 500 χρήστες το μήνα. Σε ένα έτος από την ημερομηνία λειτουργίας, το ηλεκτρονικό κατάστημα έχει ξεπεράσει τους 1600 χρήστες το μήνα. Σε δύο έτη οι χρήστες έχουν ξεπεράσει τους 5000 το μήνα και οδεύουν γρήγορα προς τα πάνω.

Iamata Shop - Ηλεκτρονικό Κατάστημα - Τρίπολη

Αν έχετε απορία για τον τρόπο απόκτησης των επισκεπτών παραθέτουμε την παρακάτω εικόνα, επίσης από το Google Analytics, όπου φαίνεται ότι πάνω από το 70% των επισκεπτών προέρχονται από οργανικές αναζητήσεις στο Google.

Iamata Shop - Ηλεκτρονικό Κατάστημα - Τρίπολη

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζουμε το Ψηφιακό Marketing στο σύνολό του, μπορείτε να επισκεφθείτε τη σελίδα μας για το Ψηφιακό Marketing.

Ευχαριστούμε την κ. Κατσούλα Δέσποινα για την εμπιστοσύνη και της ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο νέο της ξεκίνημα.

Αξιολογήσεις (1)
Από Ευγενια στις 11-06-2020

Καταπληκτικα προιοντα! Οικολογικα,φυσικα,φυτικα!! Οτι χρεαζεται μεσα απο την φυση μας!!

BACK TO TOP