ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

Κωνσταντίνος Ρουμελιώτης

Κωνσταντίνος Ρουμελιώτης

Κωνσταντίνος Ρουμελιώτης

Founder

Ο Κωνσταντίνος Ι. Ρουμελιώτης κατέχει Bachelor από το τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και Master στην Επιστήμη και Τεχνολογία Υπολογιστών του τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Είναι επίσης υποψήφιος Διδάκτορας στο τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Ξεκίνησε την ενασχόλησή του με τον προγραμματισμό από περιέργεια στα 18 δημιουργώντας μικρά προγράμματα σε Visual Basic το 2006. Δεν άργησε να διαπιστώσει πως τα προγράμματα σε υπολογιστές δεν προσέφεραν άμεση επαφή με το κοινό, όπως έχουν οι διαδικτυακές εφαρμογές. Στα τέλη του 2006 ξεκίνησε να διαβάζει βιβλία και να δημιουργεί τις πρώτες του custom διαδικτυακές εφαρμογές online με την έκδοση 4 της PHP. Στις αρχές του 2007 τράβηξε το ενδιαφέρον του μία νέα πλατφόρμα για την εποχή (vbulletin) και δημιούργησε με αυτή 2 forum συζητήσεων. Το ένα εξ αυτών με συνεχή λειτουργία 12 χρόνων έχει καταφέρει να προσελκύει 5.000 μοναδικούς επισκέπτες καθημερινά.

Έκτοτε με γνώσεις και προσπάθεια χρόνων έχει επιτύχει να δημιουργεί ασφαλής διαδικτυακές εφαρμογές και mobile apps χρησιμοποιώντας τεχνολογίες αιχμής όπως PHP, MySQL, jQuery, Ajax, Apache Cordova κ.α.

Στα τέλη του 2017, ξεκίνησε την ενασχόλησή του με το Marketing και το Search Engine Optimization (SEO) τόσο σε Επαγγελματικό, όσο και σε Ερευνητικό – Επιστημονικό επίπεδο. Έχοντας ολοκληρωμένες γνώσεις προγραμματισμού στράφηκε στο Technical SEO και δεν έμεινε σε μη εφαρμόσιμες θεωρίες SEO και Marketing. Έως σήμερα έχει καταφέρει να προσφέρει θεαματικά αποτελέσματα σε πελάτες της Cloud O.E. που αγγίζουν το 600% αύξηση στους οργανικούς επισκέπτες.

Μερικά χαρακτηριστικά του χαρακτήρα του είναι η Επιμονή και η Υπομονή για να πετύχει κάθε του στόχο. Δε σταματάει ποτέ να σκέφτεται και να υλοποιεί ιδέες για νέες λειτουργίες και τεχνολογίες που θα βοηθήσουν τόσο την προσωπική του εξέλιξη, όσο και των πελατών του.

Δύο Motivation Quotes που του έχουν αλλάξει τη ζωή είναι Think Big και Think Longterm.

Είναι ιδρυτικό μέλος της εταιρείας Cloud O.E., με κύρια δραστηριότητα την παροχή υπηρεσιών διαδικτύου και επιπλέον δραστηριότητες τις:

BACK TO TOP