ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

Το ArcadiaDeals από την Cloud O.E.

Κωνσταντίνος Ρουμελιώτης στις 25-06-2018. Τροποποιήθηκε στις 19-06-2020
Το ArcadiaDeals από την Cloud O.E.

Το ArcadiaDeals από την Cloud O.E.

Η εταιρεία Cloud O.E.

Η Cloud O.E. είναι μια startup επιχείρηση, η οποία δραστηριοποιείται στον κλάδο των Υπηρεσιών Διαδικτύου από τις αρχές του 2018. Χρησιμοποιεί τεχνολογίες αιχμής για να προσφέρει στους πελάτες της το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Επενδύει συνεχώς στην επιμόρφωση του προσωπικού της, στους κλάδους του web development, search engine optimization, web hosting, graphic design και digital marketing.

Το ArcadiaDeals

Το ArcadiaDeals - www.ArcadiaDeals.gr δημιουργήθηκε από την εταιρία Cloud O.E. με αγάπη για τον τόπο καταγωγής μας, την Αρκαδία.  Το ArcadiaDeals είναι η ηλεκτρονική αγορά της Αρκαδίας. Στόχος του είναι, αφενός η προβολή των επιχειρήσεων της Αρκαδίας και η τόνωση της τοπικής αγοράς και αφετέρου η μείωση του ποσοστού των χρημάτων που φεύγουν εκτός Αρκαδίας. Στην εφαρμογή που δημιουργήσαμε, οι επιχειρήσεις της Αρκαδίας, μπορούν πολύ εύκολα να καταχωρίσουν τις τρέχουσες προσφορές τους, με κείμενα και εικόνες. Οι επισκέπτες της πλατφόρμας, μπορούν να δουν όλες τις τρέχουσες προσφορές καθώς να τις αναζητήσουν μέσω κατηγοριών. Όποιος επιθυμεί να αποκτήσει μία προσφορά, μπορεί είτε να τυπώσει ένα κουπόνι και να επισκεφθεί την επιχείρηση, είτε να την αγοράσει online μέσω του ArcadiaDeals και να την παραλάβει στο σπίτι του (πληρώνοντας με κατάθεση ή πιστωτική κάρτα).

Πως μπορεί το ArcadiaDeals να βοηθήσει τις επιχειρήσεις της Αρκαδίας να αναπτυχθούν;

  • Η Cloud O.E. έχει ενσωματώσει όλες τις απαραίτητες τεχνικές SEO στον κώδικα του ArcadiaDeals και εγγυάται άριστα αποτελέσματα στις μηχανές αναζήτησης.
  • Εφαρμόζουμε εξελιγμένες στρατηγικές Marketing.
  • Διαφημίζουμε στοχευμένα το ArcadiaDeals στις μηχανές αναζήτησης και στα κοινωνικά μέσα.
  • Αυξάνουμε καθημερινά την επισκεψιμότητά του ArcadiaDeals μέσω οργανικών, social και referral αναζητήσεων.
  • Χτίζουμε προσωπική επαφή με όλους τους επαγγελματίες.
  • Διανέμουμε διαφημιστικά φυλλάδια σε όλη της Αρκαδία.
  • Προβάλλουμε τις τοπικές ειδήσεις και εκδηλώσεις μέσω του blog μας.
  • Διεξάγουμε συνεχώς διαγωνισμούς με κληρώσεις.

Η Αποδοχή

Μέσα σε μερικούς μήνες από τη λειτουργία του, το ArcadiaDeals.gr κατάφερε να προσελκύσει πάνω από 100 επιχειρήσεις, οι οποίες καταχώρισαν πάνω από 200 προσφορές. Πολλές από τις επιχειρήσεις απέκτησαν αμέσως πωλήσεις, επιβεβαιώνοντας την εμπιστοσύνη τους στις υπηρεσίες που παρέχει η πλατφόρμα.

Η Επισκεψιμότητα

Χρησιμοποιώντας επίσημα στοιχεία του google analytics, μπορούμε με σιγουριά να δηλώσουμε ότι εντός λίγων μηνών από την έναρξη λειτουργίας της, η πλατφόρμα προσφορών είχε τουλάχιστον 200 μοναδικούς επισκέπτες καθημερινά. Όλο και πιο συχνά, επισκέπτες εντός και εκτός της Αρκαδίας εμπιστεύονται την πλατφόρμα προσφορών μας για να ενημερωθούν για τις τρέχουσες προσφορές. 

Βλέποντας καθημερινά την επισκεψιμότητα και τις πωλήσεις να αυξάνονται, θέλουμε με τη σειρά μας να ευχαριστήσουμε τις επιχειρήσεις της Αρκαδίας που με την εμπιστοσύνη τους και τα θετικά τους σχόλια, μας βοήθησαν να αναπτυχθούμε. Η εμπιστοσύνη αυτή καθώς και η επιβεβαίωση που βιώνουμε καθημερινά, μας βοηθούν να εξελιχθούμε.

Αξιολογήσεις (0)
BACK TO TOP