ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

Κλήρωση Powerbank από την Cloud O.E. - Κατασκευή Ιστοσελίδων

Αλέξανδρος Νασιόπουλος στις 22-07-2019. Τροποποιήθηκε στις 16-09-2020
Κλήρωση Powerbank από την Cloud O.E. - Κατασκευή Ιστοσελίδων

Διαγωνισμός για ένα Powerbank Intenso 5000mAh από την Cloud O.E. - Κατασκευή Ιστοσελίδων

Προτού γράψουμε τις λεπτομέρειες για την κλήρωση και το δώρο που θα κερδίσει ένας τυχερός, θα θέλαμε να σας πούμε λίγα λόγια για εμάς. Υποσχόμαστε να μη σας κουράσουμε!

Cloud O.E. - Κατασκευή Ιστοσελίδων

Η Cloud O.E. είναι μία startup επιχείρηση που δραστηριοποιείται στην κατασκευή ιστοσελίδων από τις αρχές του 2018. Μετά την απόκτηση της απαιτούμενης γνώσης επενδύσαμε πόρους, ώστε να μπορούμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας κάτι περισσότερο από αυτό που προσφέρει η πλειονότητα του ανταγωνισμού μας.

Δημιουργήσαμε τις δικές μας πλατφόρμες CloudBlog, CloudHotel και CloudShop για κατασκευή ιστοσελίδας, κατασκευή ιστοσελίδας ξενοδοχείου και κατασκευή eShop αντίστοιχα. Όλες οι πλατφόρμες της Cloud O.E. - Κατασκευή Ιστοσελίδων είναι πανάλαφρες, ταχύτατες και καλύπτονται από δωρεάν τεχνική υποστήριξη.

Αυτό που μας κάνει επίσης να ξεχωρίζουμε είναι η γνώση μας, η εμπειρία και η διαρκής αναζήτηση στο αντικείμενο του SEO - Search Engine Optimization. Πέραν των τεχνικών SEO που περιέχουν όλες οι πλατφόρμες της εταιρείας μας για κατασκευή ιστοσελίδων, μπορούμε να αναπτύξουμε το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας καθώς και περιεχόμενο εκτός της ιστοσελίδας σας, που θα αυξήσει τα οργανικά της αποτελέσματα και θα απογειώσει την ιστοσελίδα σας στις μηχανές αναζήτησης.

Όποιος επιθυμεί να μάθει περισσότερες πληροφορίες για εμάς, μπορεί να περιηγηθεί στην ιστοσελίδα της εταιρείας μας www.cloudoe.gr

Λεπτομέρειες του διαγωνισμού για ένα powerbank από την Cloud O.E. - Κατασκευή Ιστοσελίδων

Ο νικητής του διαγωνισμού θα κερδίσει ένα καινούργιο Powerbank Intenso 5000mAh για να μπορεί να φορτίσει το κινητό του ή οποιαδήποτε συσκευή, όταν χρειαστεί.

Μέρος στο διαγωνισμό μπορούν να πάρουν όλοι εκτός από τους συγγενείς των ιδρυτών της Cloud O.E., οι οποίοι θα πρέπει να κοινοποιήσουν τη δημοσίευση, ούτως ή άλλως.

Μέρος στην κλήρωση μπορούν να πάρουν όλοι όσοι ακολουθήσουν τα τρία παρακάτω βήματα:

  1. Like στο facebook στη δημοσίευση για την κλήρωση
  2. ΔΗΜΟΣΙΑ κοινοποίηση στο facebook της δημοσίευσης για την κλήρωση
  3. Like στη σελίδα της εταιρείας μας στο facebook www.facebook.com/cloudoegreece/

Ο διαγωνισμός θα ξεκινήσει την Τρίτη 23/07/2019 και θα διαρκέσει έως και την Τρίτη 30/07/2019.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στην έδρα της εταιρείας μας την Τετάρτη 31/07/2019 στις 11:00 π.μ. Ο νικητής θα επιλεγεί τυχαία, μέσα από τις κοινοποιήσεις της δημοσίευσης στο facebook. Αν ο πρώτος που θα επιλεγεί δεν έχει ολοκληρώσει και τα τρία βήματα, θα επιλεγεί κάποιος άλλος. Μετά το τέλος της κλήρωσης, το όνομα του νικητή θα δημοσιευτεί δημόσια στη σελίδα της εταιρείας μας στο facebook @cloudoegreece. Το δώρο θα αποσταλεί στο νικητή με έξοδα της εταιρείας μας.

Όποιος επιθυμεί να παρευρεθεί στην κλήρωση, μπορεί να βρει λεπτομέρειες για τη διεύθυνσή μας στη σελίδα της εταιρείας μας www.cloudoe.gr/contact

Ευχόμαστε σε όλους καλή επιτυχία!!

Αξιολογήσεις (0)
BACK TO TOP