ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

Διαγωνισμός για Κατασκευή Ιστοσελίδας στην Τρίπολη Αρκαδίας

Κωνσταντίνος Ρουμελιώτης στις 11-04-2019. Τροποποιήθηκε στις 20-06-2020
Διαγωνισμός για Κατασκευή Ιστοσελίδας στην Τρίπολη Αρκαδίας

Διαγωνισμός για Κατασκευή Ιστοσελίδας στην Τρίπολη Αρκαδίας

Εισαγωγή

Η Cloud O.E. είναι μια startup επιχείρηση, η οποία δραστηριοποιείται στον κλάδο των Υπηρεσιών Διαδικτύου από τις αρχές του 2018. Χρησιμοποιεί τεχνολογίες αιχμής για να προσφέρει στους πελάτες της το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Επενδύει συνεχώς στην επιμόρφωση του προσωπικού της, στους κλάδους του web developmentsearch engine optimization, digital marketing, graphic designweb hosting και mobile application.

Τι προσφέρει ο Διαγωνισμός;

Η Cloud O.E. προσφέρει μέσω διαγωνισμού σε ένα τυχερό την Κατασκευή Ιστοσελίδας για την επιχείρησή του. Δεν έχετε επιχείρηση; Κανένα πρόβλημα! Μπορούμε να δημιουργήσουμε για εσάς μια προσωπική ιστοσελίδα τύπου CV (βιογραφικού).

Τι είδους ιστοσελίδα προσφέρουμε στο Διαγωνισμό;

Η Cloud O.E. παρουσιάζει σε λίγες ημέρες μια νέα σειρά ιδιαίτερα οικονομικών, ευέλικτων και αποτελεσματικών website, τα CloudBlog.

Τι είναι το CloudBlog;

Η έννοια CloudBlog δημιουργήθηκε από την εταιρία Cloud O.E. για να παρουσιάσει μια νέα σειρά ιδιαίτερα οικονομικών, ευέλικτων και αποτελεσματικών website. Διαβάστε περισσότερα για τις Custom πλατφόρμες της Cloud OE εδώ.

Χαρακτηριστικά

  • Premium Design (Σχεδιασμένο από γραφίστα αποκλειστικά για τις ανάγκες της επιχείρησής σας)
  • Responsive Σχεδιασμός - Mobile Friendly (Για την εύκολη χρήση από κινητό και τάμπλετ)
  • Photo Gallery (Για την προβολή φωτογραφιών της επιχείρησής σας)
  • SEO-Friendly (Φιλικό προς τις μηχανές αναζήτησης)
  • CloudBlog και σε βάρος (Το CloudBlog Website θα είναι τόσο ελαφρύ που θα φορτώνει σε μερικά Millisecond)
  • Φόρμα Επικοινωνίας (Ώστε οι επισκέπτες να επικοινωνούν μαζί σας)

Παλαιότερα οι εταιρικές ιστοσελίδες αποτελούνταν από πολλά γραφικά flash και μεγάλες εικόνες, δυσκολεύοντας την περιήγηση των επισκεπτών τους. Ένα CloudBlog αντίθετα, είναι ακριβώς ότι χρειάζεται μια επιχείρηση για την εταιρική προβολή της. Όλες οι πληροφορίες εμφανίζονται ομοιόμορφα, δίνοντας στον επισκέπτη άμεσα την πληροφορία που χρειάζεται. Η Φιλοξενία σε Web Server και το Όνομα - Domain Name (.com) παρέχονται μαζί με τη κατασκευή ιστοσελίδας για ένα έτος.

Ποιοι μπορούν να συμμετάσχουν στο Διαγωνισμό για την Κατασκευή Ιστοσελίδας;

Δικαίωμα συμμετοχής για τον διαγωνισμό με έπαθλο την κατασκευή ιστοσελίδας για την επιχείρησή τους, έχουν όσοι πατήσουν like στη σελίδα της Cloud O.E. στο Facebook και αναδημοσιεύσουν/κοινοποιήσουν την ανάρτηση του διαγωνισμού. Ο διαγωνισμός θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου και θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου. Τα αποτελέσματα θα αναρτηθούν στη σελίδα μας στο Facebook!

ΔΩΡΟ ΑΞΙΑΣ 150€

Σας ευχόμαστε καλή επιτυχία!

Αξιολογήσεις (0)
BACK TO TOP