ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

Custom ιστοσελίδα επιχείρησης CloudBlog

Αλέξανδρος Νασιόπουλος στις 12-07-2019. Τροποποιήθηκε στις 01-10-2019
Custom ιστοσελίδα επιχείρησης CloudBlog

Custom ιστοσελίδα επιχείρησης CloudBlog

Το CloudBlog είναι μία custom διαδικτυακή εφαρμογή που σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε το περιεχόμενο της ιστοσελίδας της επιχείρησής σας. Το CloudBlog ανήκει στην οικογένεια των προϊόντων της εταιρείας μας Cloud O.E. Κατασκευάσαμε τα προϊόντα μας για να δώσουμε την ευκαιρία στους επαγγελματίες που θα μας εμπιστευθούν, να ανέβουν 'ψηλά' στις μηχανές αναζήτησης και να αυξήσουν τα οργανικά τους αποτελέσματα.

Η ιστοσελίδα επιχείρησης CloudBlog είναι μία custom εφαρμογή δυναμικού περιεχομένου. Περιλαμβάνει το frontend, δηλαδή την ιστοσελίδα που βλέπουν οι επισκέπτες και το backend, δηλαδή τον πίνακα του διαχειριστή. Μέσω του πίνακα διαχείρισης μπορείτε να διαχειριστείτε το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας. Μπορείτε δηλαδή να επεξεργαστείτε και να προσθέσετε π.χ. μενού, σελίδες, άρθρα και galleries.

Καθ' όλη τη διάρκεια λειτουργίας της εταιρείας μας, έχουμε επιτυχώς δημιουργήσει την ιστοσελίδα δεκάδων επιχειρήσεων με το CloudBlog. Μερικά παραδείγματα είναι η ιστοσελίδα του Μουσείου Γ. Δροσίνη, η ιστοσελίδα του στεγνοκαθαριστηρίου Lavasecco και η ιστοσελίδα του παλαιοπωλείου Palaio. Εμείς βάζουμε τον κώδικα, τις τεχνικές SEO και την εμφάνιση που επιθυμούν οι πελάτες μας και αυτοί με τη σειρά τους επιλέγουν το περιεχόμενο, δηλαδή τα κείμενα και τις εικόνες, με το οποίο θα γεμίσουν την ιστοσελίδα τους.

Όπως και με τα υπόλοιπα προϊόντα μας CloudShop, CloudHotel και CloudPhoto, τα οποία είναι custom εφαρμογές για Ηλεκτρονικό Κατάστημα, Ιστοσελίδα Ξενοδοχείου και Ιστοσελίδα Φωτογράφου, έτσι και με την ιστοσελίδα επιχείρησης CloudBlog, προτεραιότητα και κύριο μέλημα κατά τη δημιουργία τους ήταν και πάντα θα είναι για εμάς, το SEO.

Το SEO στην ιστοσελίδα επιχείρησης CloudBlog

Όταν λέμε custom εφαρμογή σημαίνει ότι κάθε γραμμή κώδικα της ιστοσελίδας επιχείρησης CloudBlog, είναι γραμμένο από τους έμπειρους προγραμματιστές της εταιρείας μας. Στην Cloud O.E. έχουμε επενδύσει χρόνο, χρήμα και κόπο για την απόκτηση γνώσης στα αντικείμενα του προγραμματισμού και του SEO. Τη γνώση αυτή προσφέρουμε στους πελάτες μας, μέσω των προϊόντων μας.

  • Έχουμε ενσωματώσει στον κώδικα του CloudBlog όλες τις σύγχρονες τεχνικές SEO, οι οποίες με το κατάλληλο περιεχόμενο μπορούν να απογειώσουν την ιστοσελίδα επιχείρησης, στις μηχανές αναζήτησης
  • Έχουμε δημιουργήσει ακριβώς την ποσότητα του κώδικα που πρέπει να έχει η ιστοσελίδα επιχείρησης ώστε να είναι γρήγορη, ελαφριά και SEO Friendly, αλλά παράλληλα να μην υπολείπεται από λειτουργίες. Το CloudBlog έχει μέγεθος μόλις 18MB, την ίδια ώρα που ένα opensource worpress ή Joomla έχει μέγεθος περίπου 250-300MB. Με τον τρόπο αυτό πετυχαίνουμε άριστη ταχύτητα ανοίγματος της ιστοσελίδας σας (μόλις μερικά millisecond), κάτι που αποτελεί επίσης εξαιρετικό παράγοντα για την κατάταξη της ιστοσελίδας σας στις μηχανές αναζήτησης
  • Έχουμε χρησιμοποιήσει τις πιο σύγχρονες 'βιβλιοθήκες' κώδικα, ώστε η ιστοσελίδα σας να φαίνεται σωστά σε όλες τις συσκευές δηλαδή σε σταθερούς υπολογιστές, laptop, tablet και κινητά τηλέφωνα
  • Έχουμε εφαρμόσει 'περιορισμούς' στον πίνακα διαχείρισης της ιστοσελίδας σας οι οποίοι δε σας επιτρέπουν να κάνετε 'λάθη' που αφορούν το SEO, κατά τη διαχείριση του περιεχομένου της ιστοσελίδας σας

Για περισσότερες πληροφορίες για τις custom εφαρμογές της εταιρείας μας και τα χαρακτηριστικά τους, μπορείτε να διαβάσετε το άρθρο μας Custom Πλατφόρμες για την Κατασκευή Ιστοσελίδων.

Εάν έχετε ιστοσελίδα επιχείρησης και αναρωτιέστε αν έχει τα παραπάνω χαρακτηριστικά, μπορείτε να διαβάσετε το άρθρο μας Δεν είναι αρκετό αν έχω απλά μία ιστοσελίδα επιχείρησης;

Εάν πιστεύετε ότι έχετε μία 'δυνατή' ιστοσελίδα επιχείρησης αλλά δεν ξέρετε πως να την προωθήσετε, μπορείτε να δείτε τα προϊόντα μας για SEO στη σελίδα μας Search Engine Optimization.

Εάν δε γνωρίζετε καν τι είναι το SEO και θέλετε περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να δείτε το άρθρο μας Τι είναι το SEO και πως εφαρμόζουμε SEO στην Ελλάδα.

Το κόστος απόκτησης της ιστοσελίδας επιχείρησης CloudBlog

Όπως και με τα υπόλοιπα προϊόντα της εταιρείας μας CloudShop και CloudHotel, αποφασίσαμε να διαθέσουμε και το CloudBlog σε δύο πακέτα, για να μπορέσουμε να εξυπηρετήσουμε όλους τους επαγγελματίες. Έτσι, δημιουργήσαμε τα πακέτα CloudBlog Starter και CloudBlog Premium.

Το πακέτο CloudBlog Starter απευθύνεται σε επαγγελματίες που επιθυμούν μία custom ιστοσελίδα επιχείρησης, αλλά δεν μπορούν να την αποκτήσουν και περιλαμβάνει το πακέτο SEO Bronze.

Το πακέτο CloudBlog Premium απευθύνεται σε επαγγελματίες που πιστεύουν στις δυνατότητες που έχει μία custom ιστοσελίδα επιχείρησης και επιθυμούν να δώσουν κάτι παραπάνω για την ιστοσελίδα της επιχείρησής τους, που τόσο αγαπούν. Το CloudBlog Premium περιλαμβάνει το εξαιρετικό SEO Gold το οποίο, με το κατάλληλο περιεχόμενο, μπορεί να απογειώσει την ιστοσελίδα σας στις μηχανές αναζήτησης.

Για όσους δεν πιστεύουν στη δύναμη των custom εφαρμογών και επιθυμούν ένα opensource wordpress ή joomla, έχουμε φυσικά και το πακέτο OpenSource Blog που προσφέρει και η πλειονότητα του ανταγωνισμού μας.

Τέλος, μπορείτε να δείτε ένα συγκριτικό ανάμεσα στα τρία παραπάνω πακέτα και στα χαρακτηριστικά τους, στη σελίδα μας Ιστοσελίδα Επιχείρησης.

Αξιολογήσεις (0)
BACK TO TOP