Custom ηλεκτρονικό κατάστημα CloudShop
Alexandros K. Nasiopoulos
  • 11-04-2019
  • 1825 Unique Views

To ηλεκτρονικό κατάστημα CloudShop είναι μία custom πλατφόρμα για τη διαχείριση του ηλεκτρονικού σας καταστήματος, μαζί με ένα πανέμορφο και λειτουργικό ηλεκτρονικό κατάστημα.

Πιο απλά, εμείς στην Cloud O.E. δημιουργήσαμε για εσάς τα εργαλεία που χρειάζεστε ώστε να μπορείτε να διαχειριστείτε τα προϊόντα, τους πελάτες και τις παραγγελίες του ηλεκτρονικού σας καταστήματος, καθώς επίσης και όλο εκείνο το περιεχόμενο το οποίο θα φέρει και θα κρατήσει τους πελάτες σας στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα.

Θέλεις αξεπέραστες δυνατότητες με Εγγύηση! Μάθε για την πρόταση της Cloud O.E. για Κατασκευή Eshop!

Γιατί δημιουργήσαμε το ηλεκτρονικό κατάστημα CloudShop;

Ο πρώτος και κυριότερος λόγος που μας ώθησε στη δημιουργία του ηλεκτρονικού καταστήματος CloudShop ήταν ώστε να μπορέσουμε να προσαρμόσουμε στον κώδικα ενός ηλεκτρονικού καταστήματος όλες τις σύγχρονες τεχνικές Search Engine Optimization, στις οποίες έχουμε εξειδικευθεί. Με τον τρόπο αυτό είμαστε σίγουροι ότι μπορούμε να προσφέρουμε αύξηση της πελατείας σας καθώς όλο και περισσότεροι πελάτες θα σας βρίσκουν στις μηχανές αναζήτησης.

Αυτό δεν είναι κάτι το οποίο απλά ισχυριζόμαστε. Είναι κάτι το οποίο μπορούμε να αποδείξουμε από στατιστικά πελατών μας.

Δημιουργήσαμε επίσης το CloudShop επειδή απλά…. μπορούμε! Εμείς, στην Cloud O.E.,  διαθέτουμε τη γνώση αλλά και την εμπειρία για τη δημιουργία οποιασδήποτε διαδικτυακής εφαρμογής με κώδικα γραμμένο στο χέρι, από εμάς. Με τον τρόπο αυτό μας δίνεται η δυνατότητα να προσφέρουμε στις επιχειρήσεις που θα μας εμπιστευθούν, όλα τα εργαλεία που χρειάζονται για να δημιουργήσουν ένα επιτυχημένο ηλεκτρονικό κατάστημα. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να διαβάσετε το άρθρο μας Custom Πλατφόρμες για την Κατασκευή Ιστοσελίδων.

Σε τι διαφέρει το CloudShop από τα υπόλοιπα ηλεκτρονικά καταστήματα;

Η πολυετή εμπειρία μας στην κατασκευή ηλεκτρονικών καταστημάτων ή κατασκευή E-Shop μας ώθησε στο να θέλουμε να προσφέρουμε κάτι περισσότερο στους πελάτες μας, από ένα έτοιμο ηλεκτρονικό κατάστημα. Γνώμονας για τη δημιουργία του CloudShop ήταν το να παρέχουμε μία ελαφριά πλατφόρμα, εύκολη στη λειτουργία της, με τεχνική υποστήριξη από την εταιρεία μας Cloud O.E. και με όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά τα οποία πρέπει να έχει ένα σύγχρονο ηλεκτρονικό κατάστημα, ώστε να είναι απόλυτα φιλικό προς τις μηχανές αναζήτησης ή αλλιώς SEO Friendly. 

Χρησιμοποιώντας τον Πίνακα Ελέγχου που έχουμε δημιουργήσει για εσάς, μπορείτε εύκολα και γρήγορα να διαχειριστείτε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα. Μέσα από τον Πίνακα Ελέγχου μπορείτε να διαχειριστείτε τα προϊόντα με τα χαρακτηριστικά τους, τους πελάτες σας, τις παραγγελίες σας ακόμα και να προσθέσετε galleries ή άρθρα και όλα αυτά σε όσες γλώσσες επιθυμείτε!

Το CloudShop είναι ένα πολυγλωσσικό εργαλείο που σας δίνει τη δυνατότητα να διευρύνετε τους ορίζοντες της επιχείρησής σας, εάν φυσικά επιθυμείτε. Επειδή ακριβώς έχουμε γράψει οι ίδιοι τον κώδικα, αφ' ενός έχουμε χρησιμοποιήσει τις τελευταίες εκδόσεις από όλες τις "γλώσσες", το οποίο σημαίνει ότι το ηλεκτρονικό σας κατάστημα θα δουλεύει για πολλά χρόνια χωρίς σφάλματα και χωρίς να χρειάζεται να πληρώνετε αναβαθμίσεις και αφ' ετέρου υπάρχει ακριβώς αυτός ο κώδικας ο οποίος είναι απαραίτητος ώστε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα να είναι όσο πιο ελαφρύ γίνεται.

Με τον τρόπο αυτό έχουμε πετύχει άριστη ταχύτητα 'φόρτωσης' του ηλεκτρονικού καταστήματος, χωρίς να υπάρχει η ανάγκη φιλοξενίας του σε ένα 'δυνατό' server. Γνωρίζουμε κάθε γραμμή κώδικα, μιας και είναι γραμμένος από εμάς, το οποίο σημαίνει ότι μπορούμε και προσφέρουμε δωρεάν τεχνική υποστήριξη για το ηλεκτρονικό σας κατάστημα, για όσο χρόνο διαρκέσει η συνεργασία σας με την Εταιρεία μας Cloud O.E.

Με ποιους τρόπους μπορεί το CloudShop να βοηθήσει την επιχείρησή σας;

Επειδή αρκετά μιλήσαμε για εμάς και δεν αρκούν λίγες γραμμές κειμένου για να περιγράψουμε το ηλεκτρονικό κατάστημα CloudShop, ας ρίξουμε μία ματιά στα οφέλη τα οποία θα έχει η επιχείρησή σας, εάν αποφασίσετε να γίνετε πελάτης μας.

Άλλωστε, ότι κάνουμε το κάνουμε για εσάς, τους πελάτες μας και για να μείνετε ευχαριστημένοι. Για να μη σας κουράσουμε δε θα επεκταθούμε παραπάνω, αλλά θα παραθέσουμε τα οφέλη συνοπτικά. 

  • Αύξηση της πελατείας σας, καθώς όλο και περισσότεροι πελάτες θα σας βρίσκουν στις μηχανές αναζήτησης
  • Εξοικονόμηση χρημάτων που θα δαπανούσατε για την διαφήμιση και προβολή του ηλεκτρονικού σας καταστήματος, λόγω της αύξησης των οργανικών αποτελεσμάτων
  • Διατήρηση της πελατείας σας, λόγω της άριστης εμπειρίας των χρηστών
  • Εξοικονόμηση χρόνου και κόπου για τη δημιουργία ή επεξεργασία του περιεχομένου του ηλεκτρονικού σας καταστήματος, σε σχέση με τα υπόλοιπα ηλεκτρονικά καταστήματα
  • Εξοικονόμηση χρήματος αλλά και χρόνου αφού δεν χρειάζεται να πληρώνετε και να εφαρμόζετε αναβαθμίσεις στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα
  • Δωρεάν τεχνική υποστήριξη από την Εταιρεία μας
  • Δωρεάν Server και δωρεάν Domain για όσο διαρκέσει η συνεργασία με την εταιρεία μας

Το καλύτερο από όλα σας το αφήσαμε για το τέλος.

Για να βοηθήσουμε τις επιχειρήσεις που θέλουν ένα Custom ηλεκτρονικό κατάστημα αλλά δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να το αποκτήσουν, δημιουργήσαμε το πακέτο Κατασκευή Eshop SaaS Starter.

Για όσους γνωρίζουν ότι τα χρήματα που θα δαπανήσουν για ένα άριστο ηλεκτρονικό κατάστημα, θα τους επιστραφούν σε λίγους μήνες και επιθυμούν κάτι παραπάνω, δημιουργήσαμε το CloudShop SaaS Premium, το οποίο περιλαμβάνει περισσότερες ώρες στο On-Page Search Engine Optimization, για το οποίο είμαστε υπερήφανοι!

Αν έχετε οποιαδήποτε απορία ή θέλετε διευκρινίσεις μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας ή να μας αφήσετε ένα σχόλιο.

Έχεις την Ιδέα;
Ήρθε η ώρα να την υλοποιήσουμε!
Ζήτησε Προσφορά