ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

Cloud O.E. - Κατασκευή Ιστοσελίδων

Οι δραστηριότητες της Cloud O.E. στην Κατασκευή Ιστοσελίδων

Κύριες δραστηριότητες της εταιρείας Cloud O.E., είναι η Κατασκευή Ιστοσελίδων - Web Design, το SEO - Search Engine Optimization και o Προγραμματισμός Διαδικτυακών Εφαρμογών - Web Development. Παρέχουμε επίσης υπηρεσίες Γραφιστικής - Graphic Design, Φιλοξενίας Ιστοσελίδων - Web Hosting και Ψηφιακού Marketing - Digital Marketing.

Η γνώση της Cloud O.E. στην Κατασκευή Ιστοσελίδων

Η Cloud O.E., έχοντας αποδεδειγμένες επιστημονικές γνώσεις και επιστημονικές δημοσιεύσεις σε μεγάλους επιστημονικούς εκδοτικούς οίκους και μέσα από τη συνεχή της ενασχόληση με τα αντικείμενα του Web Development - Προγραμματισμό Διαδικτυακών Εφαρμογών και SEO - Search Engine Optimization έχει καταφέρει να δώσει θεαματικά και μακροχρόνια αποτελέσματα στους πελάτες της.

Η εμπειρία της Cloud O.E. στην Κατασκευή Ιστοσελίδων

Οι γνώσεις μας, η ποσότητα και η ποιότητα των έργων που έχουμε ολοκληρώσει και η συνεχής αναζήτησή μας σε νέες τεχνολογίες μας κάνουν να αισθανόμαστε υπερήφανοι και σίγουροι ότι μπορούμε να δημιουργήσουμε οποιαδήποτε ΙστοσελίδαΔιαδικτυακή Εφαρμογή και να την κάνουμε να πετύχει. Δεν είναι τυχαίο ότι μας έχει εμπιστευθεί εταιρεία που ειδικεύεται στη διοργάνωση παγκόσμιων επιστημονικών συνεδρίων, για την κατασκευή Διαδικτυακής Εφαρμογής Διαχείρισης Επιστημονικών Συνεδρίων και Συγγραμμάτων.

Οι καινοτομίες της Cloud O.E. στην Κατασκευή Ιστοσελίδων

Πρόσφατο δημιούργημα της Cloud O.E. είναι οι Custom πλατφόρμες CloudShop, CloudBlog και CloudHotel, οι οποίες είναι πλατφόρμες για κατασκευή Ηλεκτρονικού Καταστήματος, Κατασκευή Ιστοσελίδας Επιχείρησης και Κατασκευή Ιστοσελίδας Κρατήσεων Ξενοδοχείου, αντίστοιχα. Δημιούργημα επίσης της Cloud O.E. είναι οι πλατφόρμες CloudDeals και CloudConfee οι οποίες είναι πλατφόρμες Προσφορών τύπου 'Deals' και Διαχείρισης Επιστημονικών Συνεδρίων και Συγγραμμάτων, αντίστοιχα. Όλες οι πλατφόρμες της Cloud O.E. έχουν άριστα αποτελέσματα στις μηχανές αναζήτησης, είναι πανάλαφρες, ταχύτατες και καλύπτονται από δωρεάν τεχνική υποστήριξη.

Οι υπηρεσίες της Cloud O.E. στη διάθεσή σας

Εάν θέλετε ένα σύγχρονο Ηλεκτρονικό Κατάστημα - eShop ή μία σύγχρονη Iστοσελίδα Επιχείρησης, απόλυτα φιλική προς τις μηχανές αναζήτησης - SEO Friendly, η οποία θα λειτουργεί για πολλά χρόνια χωρίς προβλήματα και χωρίς να απαιτούνται αναβαθμίσεις, είμαστε σίγουροι ότι μπορούμε να κατασκευάσουμε την Iστοσελίδα ή τη Διαδικτυακή Εφαρμογή που θα ταιριάζει ακριβώς στις ανάγκες σας.

Αλλά δε θα σας αφήσουμε εκεί... Δουλεύοντας μαζί, μπορούμε να αναπτύξουμε το περιεχόμενο της Ιστοσελίδας σας αλλά και περιεχόμενο εκτός της Ιστοσελίδας σας με τεχνικές που θα 'ανεβάσουν' την Ιστοσελίδα σας στις μηχανές αναζήτησης. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας αποδείξουμε αυτά τα οποία ισχυριζόμαστε.

Η Cloud O.E. στο πλευρό του Έλληνα επαγγελματία

Δημιουργήσαμε την Cloud O.E. το Μάρτιο του 2018, με αγάπη προς τους Έλληνες επαγγελματίες και με σκοπό να κάνουμε τη ζωή τους λίγο πιο εύκολη και να τους βοηθήσουμε να επιτύχουν. Αναζητούμε συνεχώς νέες τεχνολογίες και προσπαθούμε να παρέχουμε προσαρμοσμένα και κλιμακούμενα εργαλεία για την ανάπτυξη των επιχειρήσεών τους .

Κατανοούμε τον καθημερινό αγώνα που δίνουν οι περισσότεροι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, για να βρουν και να προβάλλουν το προϊόν ή την υπηρεσία που θα προσθέσει αξία στην επιχείρησή τους. Πιστεύουμε ότι όλοι θα πρέπει να έχουν την ευκαιρία να αυξήσουν την απόδοση της επιχείρησής τους, προβάλλοντας τις πρωτότυπες ιδέες τους.

Δεν επιθυμούμε απλά να επιτύχουμε. Επιθυμούμε να αναπτυχθούμε αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες και τις επιθυμίες των πελατών μας.

Οι Ιδρυτές της Cloud O.E.

Konstadinos Roumeliotis

Konstadinos Roumeliotis

Founder, SEO Specialist

Ο Κωνσταντίνος Ι. Ρουμελιώτης γεννήθηκε στη Τρίπολη Αρκαδίας. Κατέχει Bachelor από το Τμήμα Οικονομικών της Σχολής Οικονομίας, Διοίκησης και Πληροφορικής, του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Κατέχει επίσης Master από το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών στην Επιστήμη και Τεχνολογία Υπολογιστών της Σχολής Οικονομίας, Διοίκησης και Πληροφορικής, του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και είναι Υποψήφιος Διδάκτορας στο αντικείμενο του SEO - Search Engine Optimization. Κατέχει 11-ετή εμπειρία στον Προγραμματισμό Διαδικτυακών Εφαρμογών.
Alexandros Nasiopoulos

Alexandros Nasiopoulos

Founder, Web Designer/Back-End Developer

Ο Αλέξανδρος Κ. Νασιόπουλος γεννήθηκε στη Τρίπολη Αρκαδίας. Κατέχει Bachelor από το Τμήμα Μηχανολογίας, του Ανώτατου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Πάτρας. Από το 2007 διατηρεί Ατομική Επιχείρηση. Κατέχει επίσης Master από το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών στην Επιστήμη και Τεχνολογία Υπολογιστών της Σχολής Οικονομίας, Διοίκησης και Πληροφορικής, του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Κατέχει 8-ετή εμπειρία στον Προγραμματισμό Διαδικτυακών Εφαρμογών.
BACK TO TOP